Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2022-04-15T18:16:17: 1

Brevkassespørgsmål

Det føles som om mine venner bruger mig

Indsendt af pige12 år


Hej jeg har brug for hjælp med mine veninder det føles som om de bruger mig de snakker altid dårligt til mig og virker irriteret på mig uden jeg har gjordt noget jeg kan sidder og græde helt alene i 2 time eller længer uden der er en eneste der komme hen ig spørge om jeg er okay jeg føler bare at de piger altid skal se ned på mig de hvisker om mig lige foran mig og de bagtaler mig mens jeg høre det og de presser mig til at blive vred på dem hvad skal jeg føre ved det jeg vil gerne lidt væk fra dem men bi er ikke så mange piger i min klasse så jeg har ikke andre piger jeg kan gå hen til jeg flytter skole efter sommer ferien men der er stadig lang tid til hvad skal jeg gøre

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2022-04-16T06:09:47 1
Sofie

 Hej med dig.

Det lyder som et rigtig ubehageligt problem du står i der.

Efter hvad du beskriver behandler de dig rigtig dårligt, og totalt uacceptabelt.

Man skal slet ikke behandle andre mennesker som de behandler dig, og da slet ikke sine venner. Så jeg kan da sagtens forstå at du bliver ked af det.

Jeg vil helt klart forslå dig at tale med dem om det, og forklar hvor ked af det de gør dig når de opfører sig sådan. Du kan eventuelt også hive fat i en lærer du er tryg ved, som eventuelt kan hjælpe dig med at tale med dem.

Hvis det ikke hjælper er jeg ked af at sige at de ikke er det værd. Så fortjener de slet ikke at være din veninde. 

Jeg ved at du igennem dit liv vil møde en masse spændende og søde mennesker, som vil behandle dig meget bedre :)

- Sofie 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym