Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2022-05-12T23:27:13: 1

Brevkassespørgsmål

Burde eller burde jeg ikke skifte skole

Indsendt af pige12 år


Hej jeg er en pige på 12 år jeg skal flytte skole nu her selvom der kun er 2 måneder tilbage af skole året har jeg været ked af det jeg har grædt v’er gang jeg kom hjem så nu skal je flytte skole men det var min sidste skoledag i dag på min gamle skole og jeg blev usikker fordi at efter sommer ferien skal alle undtagen nogen på samme skole som jeg skal jeg skal nu og alle var så søde mod mig og vi skulle både på lejrer tur skolebytte og en masse andre sjove ting sagen er jeg ved ikke om jeg skal blive eller tage afsted kærlig hilsen en pige på 12 år

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2022-05-16T04:09:04 1
Sofie

Kære du.

Det er et svært valg du står med, og det har jeg fuld forståelse for.

Når alt kommer til alt er det op til dig, for du er den eneste der inderst inde kan mærke hvad du selv helst ved.

Det lyder som om du har haft det rigtig svært på din skole, og du skal jo ikke gå og være ked af det hver dag på grund af din skole. Så på den måde er det nok bedst at skifte skole. Dog lyder det som om at du faktisk synes det blev bedre lige inden sidste skole dag og at det lød som om der skulle ske en masse sjove ting? 

Det kan være du skal give dig selv lidt mere tid til at tænke over valget, så du er helt sikker og ikke vil fortryde dit valg. 

- Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym