Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4179 spørgsmål og givet 6790 svar de sidste 14 år
2022-06-12T21:31:48: 1

Brevkassespørgsmål

er jeg forelsket i min BFF

Indsendt af pige14 år


Heyyy…. Jeg er en 14 årig bisexual pige. Jeg startet på min nye skole for næsten et halvt år siden og det er meget anderledes her. På min gammel skole var det nærmest mærkligt bare at kramme hindanen, men her kysser mine venner hindanen, vi cudler, krammer osv… får nogle måneder siden begyndte jeg at kunne lide en af pigerne som faktisk også er til piger, men det blev aldrig til noget da vi begge blev enige om at vi kunne lide den opmærksomhed vi ga hindanen frem for rentfaktisk hindanen (kan ikke lide hende på den måde mære). Mig og en anden pige har en joke med at vi er hindanens plan B, hvis vi ikke får vores celebrety crush kommer vi sammen, men er begyndt at tvivle på om det rentfaktisk bare er en joke. Vi cudllet får nogle dage siden men det var anderledes, jeg følgte mig utrolig tryk med hende og fik hele tiden sommerfugle i maven, så ved ikke om det bare er lide som sidste gang, og at jeg bare ikke er van til at være så intim med ven. Jeg har de sisdte par dage ikke kunne tænke på andet en hende, hvordan vores kys bare var anderledes, hvad hun tænker om mig og hvor fkn meget jeg gærne vil kysse hende.

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2022-06-20T09:28:19 1
Nicole

Kære du. Tak for at skrive herind.:-)

Som du beskriver dine følelser kunne det da godt lyde som om, at du er blevet glad for hende fra din klasse -og det er da dejligt! Men det er dig selv, der bedst kender til dine følelser lige nu, så der skal du til at mærke helt efter hvad der er det rigtige for dig. 

Jeg kan godt forstå, at du har lidt svært ved at gennemskue hvad hun vil, så derfor synes jeg, at du skal fortælle hende hvordan du føler. Eller du kan spørge hende, om hun lægger nogle følelser i det når hun I kysser og nusser hinanden? Så skal du ikke gå og tænke over hvad hun mon mener og om hun føler det samme som dig, da du allerede ved hvor hun står. Det er helt klart mit bedste råd til dig, da det kan være meget ubehageligt at gå rundt i uvished når det kommer til kærlighed. 

Jeg håber, at du fik svar på dit spørgsmål og ellers er du meget velkommen til at skrive herind igen :-)

- Nicole

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym