Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4235 spørgsmål og givet 6827 svar de sidste 14 år
2022-06-15T20:09:57: 1

Brevkassespørgsmål

Halv flyttet skole

Indsendt af pige12 år


Hej ungzone i har hjulpet mig meget før så nu tænkte jeg at i kunne hjælpe mig igen jeg er lige flyttet skole og har fået en masse venner det er faktisk ikke rigtig min nye skole der er problemet det er mere min gamle skole jeg flytte nemlig en båndede før sommer ferien og efter sommer ferien kommer min gamle klasse ind på min nye skole fordi der kun er op til sjette på den skole og så blev det sådan at jeg skulle komme til et klasse fest og sidste skole dag hvor vi skulle kaste karameller og sådan noget  men to dage før klasse festen for jeg at vide at jeg ikke må komme med alligevel og så sidder min gammel klasse og sender hånlige billede til mig af hvad de laver ud over det så siger de at det er min skyld at jeg havde det dårlig der og jeg bare kunne have valgt og blive og sidder og beskylder mig for alt muligt de sidder også og skæller mig ud for alt muligt jeg vil rigtig gerne reagere på det men jeg ved ikke hvordan kan i hjælp mig hilsen den tvivlene 
pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2022-06-21T05:00:26 1
Sofie

 Kære du.

Dejligt at du har fået hjælp af os før og har været glad for det!

For det første er det utroligt dejligt at du har fået nogle gode venner på din skole, det er super vigtigt!

Hvis de opfører sig sådan som du beskriver, er de godt nok ikke værd at samle på! Det fortjener du slet ikke. 

Man kan selvfølgelig ikke styre hvad andre gør, men hvis det er fordi de sender dig billeder og sådan, ville det nok være en god ide at fjerne dem på sociale medier og fjerne deres nummer hvis du har det, sådan så du ikke skal se / høre på det. 

Nyd dine nye venner, og din nye skole! 

- Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym