Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2023-03-05T17:54:52: 1

Brevkassespørgsmål

Ved ik hvor jeg står

Indsendt af pige11 år


Ok så der er en app hvor man kan sende spørgsmål anonymt og mine venner fik et spørgsmål om  5 fra hver klasse de bedst kan lig og fra min klasse er jeg den der er mest sammen med dem problemet er bare at mine venner er meget populære og det er jeg ik så jeg føler lidt at de er flove over at være venner med mig og da de så skulle svare på spørgsmålet så hvar jeg ik på listen men der var nogen på den som de næsten ik snakker med jeg kan mærke at jeg bliver ked af at være sammen med dem men alle andre hader mig uden nogen grund så så ville jeg være alene i alle frikvartererne og det har jeg ik rigtig lyst tilmed ved bare ik om de er toxic for mig hvad mener i 

Kh. den upopulære pige

pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2023-03-09T11:43:52 2
Clara

Hej med dig,

Tak for din besked. :-)

Hvor er det ærgerligt, at der findes sådan en app. 

Det kan være, at dine venner ikke har tænkt over det, da de svarede på det anonyme spørgsmål. Men jeg kan sagtens forstå, at du bliver ked af ikke at blive nævnt. Derfor tænker jeg, at det kunne være en idé for dig at spørge dem ad, om der var en grund til, at du ikke blev nævnt. Du kan f.eks. også fortælle dem, at du blev ked af ikke at blive nævnt, fordi du ser dem som nogle af dine gode venner. 

Det, man går og er ked af, kan nogle gange vokse sig større, hvis ikke man taler om det. Ofte vokser det sig også større fordi, man selv drager nogle konklusioner, som ikke nødvendigvis er sande. F.eks. det at du får en tanke om, at de er flove over deres venskab med dig, men måske har de i virkeligheden slet ikke har tænkt særlig meget over, hvad de svarede på det anonyme spørgsmål. 

Du skriver også, at du har en følelse af, at de andre  i klassen ikke kan lide dig. 

Nogen gange kan man måske godt komme til at tænke, at andre ikke kan lide en, selvom det ikke nødvendigvis er tilfældet. Det kan være, du kan prøve at opsøge nogle af de andre i din klasse og se, hvordan I kommer ud af det med hinanden. Jeg kan godt forstå, hvis det føles grænseoverskridende, men måske kommer der noget rigtig godt ud af det. Ofte finder man ud af, at andre i virkeligheden ikke går rundt og hader en, men at det er en uhensigtsmæssig tanke, man selv har.

Jeg håber, du får en god snak med dine venner omkring hele situationen. Og måske samtidig får dannet nogle relationer til andre i din klasse.

Du er altid velkommen til at skrive herind en anden gang. Måske opstår der nye tanker, hvis du får talt med dine venner om situation. 

Til sidst vil jeg også gerne fjerne "upopulære" i "kh den upopulære pige". Ud fra din besked lader det til, at du er en rigtig reflekterende pige, der gerne vil være en god ven og have gode venner. Det, synes jeg, er nogle meget vigtige værdier sammenlignet med at være populær.

De bedste hilsener, Clara.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

Efterskole

Jeg hader det.Jeg kan slet ik finde ud af aat small talk, alle virker så træls jeg har ingen venne...

Mine bedste veninder snakker ikke til mig

Hej, jeg er en pige på 16 år.Jeg har altid haft mange venner og veninder, og har det stadig, men d...

Synes i jeg skal forlade min vennegruppe

Mine venner synes ikke så godt om mig. de siger de er ligeglad med mig og spiller meget sammen uden...

Hvordan fortæller jeg mine bedsteveninder at jeg skal flytte skole?

Hej. Jeg skal flytte skole om 3 uger fordi at den nye skole er tættere på mit nye hus, jeg har mul...

Flytte ud af lejligheden?

Hej,Jeg står i den situation at jeg er i vildrede…Jeg bor lige nu med en af mine bedste veninder,...

Misforståelse

Der er sket en kæmpe misforståelse med nogle af mine bedste venner og de blev alle virkelig sure p...

Mine

HejJeg er en transperson. Jeg er en dreng som føler mig som en pige.Jeg har nogle "venner" som lyve...

Hvem skal betale?

Hej mig og min veninde kom forleden op, og skændes fordi hun ødelagde min hørbukser, da hun tvær...

Hvordan skal jeg blive populær?

Hej brevkasseJeg er en pige på 12 år og er med i en pigegruppe (med alle pigerne fra min klasse bo...

"Først og fremmest tak for en rigtig god brevkasse. I giver mange gode råd, og nu skriver jeg til jer, da jeg har brug for et godt råd til min situation"

- Anonym