Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2024-06-05T23:46:21: 1

Brevkassespørgsmål

Min kæreste stoler ikke på mine drengevenner

Indsendt af pige16 år


Hej jeg er en pige på 16 år og er i et fantastisk forhold med min dejlige kærste vi har snart været sammen i 1 år men et problem har snart været lidt i vejen LÆNGE! Jeg har en del drenge venner som jeg har været venner med længe og nyder at være i selvskab med jeg har stort set mødt dem alle igennem mine fritids interesser som er motorcross og landbrug hvor det jo typisk er drenge man ser men når jeg vil mødes eller være sammen med dem holder min kærste mig tilbage og vil helst ha at jeg kun er omkring dem når han er med jeg føler at det gør det svært for mig og mine venner at ha et godt venskab når jeg ikke kan bruge lidt tid med dem og når han ikke stoler på dem så efterlader det lidt mig  følsen af at han heller ikke stoler på mig da det er mine venner som jeg selv har valgt til jeg gør alt i verden for at være den bedste og mest loyale kærste for ham men er det nok? Og hvodan kan jeg være sammen med mine venner uden at han bliver sur eller jaloux hver gang 


pige
Venner

Venner

Se flere

Besvarelser

2024-06-09T04:28:14 1
Kirstine

Hej med dig

Det er dejligt at høre, at du har et fantastisk forhold til din kæreste, men det er også vigtigt at du kan være sammen med dine venner uden at det skaber problemer. Jalousi og tillid er udfordringer, som mange par står overfor, og det er vigtigt at håndtere dem på en sund måde for at bevare et stærkt og godt forhold.

Det er vigtigt at du kan kommunikere med din kæreste. Tal med ham om, hvordan du føler. Forklar ham, at dine drengevenner er en vigtig del af dit liv, og at du har kendt dem længe gennem dine interesser. Fortæl ham, at du føler, at hans jalousi skaber en barriere mellem dig og dine venner, og at det gør dig ked af det. Fortæl ham, at hans jalousi får dig til at føle, at han ikke stoler på dig. Prøv at forklare, hvordan det påvirker dig følelsesmæssigt, og at du ønsker, at han skal have tillid til dig og dine valg.

Det er vigtigt at I kan skabe tillid i jeres forhold, men det kan også tage tid for ham at kunne være afslappet når du skal være sammen med dine drengevenner. Det kan derfor være en rigtig god ide, at være åben omkring dine planer og aktiviteter med dine venner. Inviter din kæreste til nogle af disse aktiviteter, så han kan se, hvordan dine venskaber fungerer og blive mere tryg ved dem. 

Det er dog også vigtigt at sætte grænser. Aftal klare grænser med din kæreste, som både du og han kan føle jer trygge ved. Det kan være aftaler om, hvornår og hvor ofte du mødes med dine venner, og hvordan du kan inkludere ham i nogle af aktiviteterne. Ikke at han behøver være med hver gang, men så han ikke føler sig udelukket heller. Det er vigtigt, at I begge har tid til jeres egne venner og interesser. Forklar din kæreste, at det er sundt for jeres forhold, at I har tid hver for sig til at forfølge jeres individuelle interesser og venskaber. 

Når I snakker sammen, så prøv at forstå, hvor hans jalousi kommer fra. Er det tidligere erfaringer, usikkerhed eller noget andet? Når du forstår roden til hans følelser, kan I arbejde sammen om at finde løsninger.

Respektér hinandens følelser og forsøg at finde en balance, der fungerer for jer begge. Det kræver kompromis fra begge sider for at finde en løsning, der tilfredsstiller jer begge. Kommunikation, tillid og respekt er nøgleelementer i at finde en løsning på denne udfordring.

De bedste hilsner, 

Kirstine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om venner

Hun lytter ikk

Hej Ungzone. Jeg har en veninde som jeg virkelig elsker at være sammen med, men hver eneste gang je...

Venner/Kærester

Fyr på 39. For ca halvandet år siden blev jeg venner med en sød kvinde via en facebook gruppe. Hu...

Mine “gamle” venner inviterer mig ikken

Kære brevkasseJeg er en dreng på 16 år, som i sommers gik ud af folkeskolen og startet på gymnas...

Efterskole

Jeg hader det.Jeg kan slet ik finde ud af aat small talk, alle virker så træls jeg har ingen venne...

Mine bedste veninder snakker ikke til mig

Hej, jeg er en pige på 16 år.Jeg har altid haft mange venner og veninder, og har det stadig, men d...

Synes i jeg skal forlade min vennegruppe

Mine venner synes ikke så godt om mig. de siger de er ligeglad med mig og spiller meget sammen uden...

Hvordan fortæller jeg mine bedsteveninder at jeg skal flytte skole?

Hej. Jeg skal flytte skole om 3 uger fordi at den nye skole er tættere på mit nye hus, jeg har mul...

Flytte ud af lejligheden?

Hej,Jeg står i den situation at jeg er i vildrede…Jeg bor lige nu med en af mine bedste veninder,...

Misforståelse

Der er sket en kæmpe misforståelse med nogle af mine bedste venner og de blev alle virkelig sure p...

"Tak for en super dejlig brevkasse"

- Anonym