Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2013-04-10T20:30:03: 2

Brevkassespørgsmål

Er jeg bagud?


Hej The Love!

Jeg er en pige på 14 år. Jeg går i en klasse, hvor vi ikke er specialt "fremme i skoene", hvis I forstår, hvad jeg mener. Der er dog nogen, som er mere fremme i skoene end andre. Jeg er den yngste i min klasse (går i 8.). Jeg har nogle gode venner og har det godt i min klasse.

Drenge har for mig før i tiden bare været nogle personer ligesom alle andre. Men sådan er det ikke rigtig mere... Jeg har for lidt tid siden mødt en dreng, som jeg måske blev lidt forelsket i. Han var i hvert fald sød! Vi har dog mistet kontakten lidt, men er venner på facebook. Vi har skrevet sammen en gang, men jeg har ikke gjort mere ved det, og jeg har ikke gjort noget for at holde kontakten. Jeg har ligesom bare "droppet" det lidt, da jeg var for usikker og genert.

Jeg har ikke fået mit første kys og har ikke haft en kæreste (kun i 1.). Jeg føler mig lidt "bagud" og ved ikke, hvad jeg skal gøre, når jeg møder en sød dreng.

Hilsen Pigen
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-04-12T01:16:12 1
Karen
Hej med dig min tøs :) 

Jeg vil sige, at alle er der hvor de føler sig tilpas. Så i mine øjne er ingen bagud eller foran, uden de normalt er tilpas hvor de er. 

Jeg vil sige, at du skal tro på dig selv. For du er god nok og du er helt særlig som den person som du er. En hver dreng vil falde for dig, hvis du smiler og begynde at tale med nogle. Det tager lidt øvelse og måske føler du dig lidt usikker, men det gør alle mennesker. I sidste ende vil du takke dig selv for at øve dig og blive bedre med at tale med drenge :) prøv et par gange i spejlet og husk at smile. 

Jeg håber at det kunne hjælpe dig.

Kram Karen 
2013-04-13T13:48:25 1
Charlotte
Hej Pigen

Jeg synes ikke du skal føle dig bagud. Nogle udvikler sig bare hurtigere end andre og nogen kommer til "det punkt hvor man synes drenge er søde" hurtigere end andre.
Jeg tror bare du skal læne dig tilbage og nyde at livet ikke altid behøver at gå hurtigt bare fordi andre synes det. Jeg er sikker på at det hele nok skal komme til dig når du er klar til det!


De bedste hilsner fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej UngZone! Jeg elsker jeres arbejde, i er helt fantastiske!"

- Anonym