Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3754 spørgsmål og givet 6366 svar de sidste 13 år
2013-04-12T08:45:58: 1

Brevkassespørgsmål

Gravid?


Hejsa
Jeg var til fest for omkring 2 uger siden, og jeg skulle overnatte til festen. Jeg sov ved siden af en dreng, som slet ikke kunne lade mig være, han kyssede mig osv.
Jeg var meget fuld faktisk, så eg sagde ikke fra. Vi havde ikke sex, men han havde en finger op i mig, og jeg havde hånden nede i hans underbukser.
- Ingen af os kom/fik orgasme, da jeg efter kort tid sagde fra og lagde mig et andet sted at sove.

Jeg er så bange for alligevel, om han har rørt ved sig selv, før han har stukket sin finger op i mig. Jeg har ikke fortalt mine forældre det, og de stoler rigtig meget på mig. Jeg har faktisk sagt det helt modsatte, at jeg ikke lavede noget specielt med nogen. Jeg tror virkelig ikke jeg må tage til nogen fest igen, hvis de fik at vide, hvad der var sket..
Jeg har virkelig lært af det, og jeg gør aldrig sådan noget til en fest igen, og der skal gå meget lang tid, inden jeg overhovedet drikker så meget igen.

Men hvad skal jeg gøre? Man kan jo først tage graviditetstest når man skal have sin menstruation igen? (Dvs om 11 dage for mig!)
Hvad hvis jeg er gravid der? Så SKAL man vel snakke med sine forældre, for at få en abort?
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-04-12T08:54:39 1
Martin
Hej Louise.

Jeg tænker du genre vil have et hurtigt svar, så du får en besvarelse på dette spørgsmål i stedet for de sædvanlige to.

Så længe i kun har rørt ved hinanden, så er der ingen chancer for, at du kan være blevet gravid. Det er simpelthen så godt som umuligt, så du kan roligt slappe af på det punkt. En ting du dog skal være opmærksom på nu, er at det kan ske din menstruation bliver udskudt med en dag eller måske en uge. Dette vil ikke betyde du er gravid, men blot at du har haft disse bekymringer og stress, som ofte kan betyde uregelmæssig menstruation. Så ånd lettet op :)

En ting jeg så må sige er, at det selvfølgelig kan være farligt at drikke så meget, man ikke kan sige fra og måske også kan glemme prævention osv., dette bør du nok huske i fremtiden. En vigtig ting er at kunne slå sig løs og nyde livet, men det skulle jo helst ikke resultere i bekymringer bagefter.

Som sådan synes jeg heller ikke dine forældre har krav på at vide, hvad du har gjort til en fest eller ej. De er selvfølgelig bekymret for dig, men derfor behøver de ikke vide alt. Selvfølgelig hvis det nu var sket at du var blevet gravid, så vil det ALTID være godt at inddrage dine forældre. Måske bliver de sure til at starte med, men de vil forhåbentlig altid hjælpe dig lige meget hvad.


Held og lykke med det hele,
_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om andre ting

"Ps. I gør et fantastisk arbejde! Tak for det"

- Anonym