Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-04-15T17:19:11: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan kommer jeg over ham?


Jeg har nu afvist en fyr som jeg har set noget til i snart 4 måneder. Tidligere fandt jeg ud af han vist nok har noget kørende med en pige som han har kendt i en uge. Han skrev så til mig i lørdags og spurgte hvad jeg lavede om aftenen (han ville have sex) da jeg ikke svarede ham blev han ved med at skrive, så da jeg vågnede næste morgen lå der 5 beskeder på min mobil, plus at han også havde skrevet til mig på facebook. Jeg forstår det bare ikke! Hvis han har noget kørende med en pige som det lyder som om han er ret glad for, hvorfor fanden ville han så kunne finde på at skrive til mig? Men nu har jeg slettet ham på facebook og vil egentlig bare gerne over ham.. så mit spørgsmål er 1. Hvorfor skriver han til mig når han har noget kørende med en anden? 2. Hvordan kommer jeg over ham?

Mange tak på forhånd!
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-04-16T15:33:18 1
Karen
Hej med dig på 17.

Jeg har ingen rigtigt forklaring på hvorfor nogle mænd rigtigt gerne vil have flere piger på en gang, men jeg synes at du gjorde den rigtigt ved ikke svar ham. Ellers kan han lyve overfor dig eller bare drys sukker på det hele indtil du kommer tilbage og danne nogle følelser for ham. 

Men lad være med at svare ham på nogle måder og undgå ham hvis du kan. Det er en af de bedre ting som jeg synes man kan gøre ved et såret hjerte. Plus hvis du hygger med nogle veninder eller forkælet dig selv, med en ansigtsbehandling eller en god film.

Jeg håber at det kunne hjælp dig.

Kram Karen :) 
2013-04-22T23:00:43 1
Cæcilie

Kære Anonyme, 

Det kan være svært for mig at vurdere hvorfor han pludselig skriver til dig. Og jeg synes at du skulle spørge ham. Han ved det nemlig bedst selv.

Hvis du gerne vil over ham, er det igen en god idé at spørge ham hvorfor han skriver til dig. så får du det nemlig ud af verden. Det betyder at du ikke går og tænker på det, for at finde et svar, og du kan derved lettere komme videre.

Det tager lang tid at komme over en fyr, hvis han har betydet meget for én. Derfor er det vigtigt at være tålmodig. Prøv at tænke på noget andet hver gang du kommer i tanke om ham. Så fylder han ikke så meget i dit hoved.

Held og lykke herfra. 

- C 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym