Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4591 spørgsmål og givet 7163 svar de sidste 16 år
2013-04-29T19:48:13: 2

Brevkassespørgsmål

Barbering..


Mit spørgsmål er entlig bare hvordan man barbere sig..
Alle pigerne fra min klasse er glat barberet de fleste steder..
Vil gerne prøve at barbere benene og armhulen..

Men hvordan gør man?
Skal man bruge barberskum?
Hvilket barberskum?
Hvordan barbere man uden man bløder?
Kan man godt bruge den samme barberkniv 2 gange?

Har mange spørgsmål så håber i kan svarer på dem..
På forhånd tak..

Xoxo. Krebsen ...
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-04-30T16:33:30 1
Karen
Hej krebsen :) 

Jeg plejer at bruge engang skærper som koster 10 kroner i Rema 1000. Jeg bruger barberskum fra Venus. (Den til sart/følsom hud) kun et tyndt lag. 

Man barber imod hårene. Så nedefra og op, helst en små bevægelser  for at kunne få flest hår med :) du kan også gå ned og spørg i Matas, for at finde flere måder at få glette ben på.

Kram Karen :)
2013-04-30T16:45:33 1
Amalie
Kære Krebsen :-)

Babering er som alt andet noget man lige skal vænne sig til. Hvis du gerne vil barberer dine ben synes jeg bare du skal springe ud i det. Det er en god idé at bruge skum, så det ikke er så skrap mod huden. Du kan købe forskellige typer af barbarskum i Matas, i forskellige prisklasser. 

Det er vigtigt, at du har god tid til det. Ikke noget med at gøre det lige inden du skal ud af døren, for det er oftest der skaden er sket og du skærer dig, hvis ikke man tager sig god tid. Du kan sagtens bruge det samme grej flere gange, hvis bare du sørger for at holde det rent. 

Håber du kunne bruge min hjælp, ellers er du velkommen til at skrive igen.

Kram :o)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym