Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3758 spørgsmål og givet 6376 svar de sidste 13 år
2013-05-21T23:19:43: 2

Brevkassespørgsmål

en masse ting - er lidt forvirret


Kære TheLove
først vil jeg sige tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det :)

Jeg har egentlig bare en masse spørgesmål som jeg har gået og tænkt lidt over i noget tid :)
og det er slet ikke nogle alvorlige spørgsmål, bare noget jeg har tænkt meget på :D

okay, jeg fik en kæreste for næsten 4 måneder siden, vi har kun være sammen en gang og det var for tre uger siden(han bor tæt på Tyskland og jeg bor lige syd for Odense, så der er ret langt :/

Nå vi var sammen og jeg havde forventet at det ville blive lidt akavet, fordi vi kun har skrevet sammen i så lang tid, men det var det overhovedet ikke, kan det være fordi at vi har kendt hinanden i meget længere tid(vi har altid kendt hinanden, vores fædre var gode venner i folkeskolen og er det stadig)??

Er det normalt at falde for drenge der minder om sin far?? for min kæreste minder skræmmende meget om min far på nogle punkter :)

og tilbage til da vi var sammen, vi havde jo savnet hinanden rigtig meget så det blev en ret intens weekend, og på et tidspunkt gav han mig finger, og der gjorde det lidt ondt på et tidspunk, og nogle dage efter blødte det lidt, så jeg er lidt i tvivl om han havde sprunget min jomfruhinde eller om det bare er min menstration der var lidt galt på den (det er nemlig ikke helt regelmæssig men det var kun to ugers tid siden jeg sidst havde haft det)

Nå men så da han tog hjem igen, savnede jeg ham endnu mere end jeg gjorde før vi var sammen, jeg havde troet at jeg ikke ville savne ham så meget som før. Men det var faktisk så slemt at jeg bare gik og var ked af det hele næste dag og kunne ikke sove og sådan :/ og jeg var faktisk meet tæt på at skære i mig selv igen så meget savnede jeg ham, og på det tidsounkt var det kun omkring 24 timer siden jeg havde set ham. Er det normalt at savne nogen så meget??

Jeg tror virkelig på at vi bliver sammen for altid, men det gør de fleste piger vel :D men på et tidspunkt der skrev han noget om at hvor mange børn vi skulle have og om hvor vi skulle bo og sådan noget :) og jeg synes bare aldrig drenge plejer at skrive sådan noget ?? min ekskæreste skrev nemlig tit sådan noget med at selvom vi måske ikke ville være sammen for altid var det, det hele værd... Men er det så fordi min nye kæreste virkelig tror på at vi kan blive til noget ??

Og så lige en sidste ting... alt det vi lavede da vi var sammen var helt vildt dejligt, og han var ret god til at kysse og kæle og sådan, og så kom jeg til at tænke på at han nok har noget erfaring, jeg ved nemlig at der er ret mange piger der er vilde med ham på hans skole og han er ret populær blandt pigerne i hans klasse, jeg ved ikke om han har haft en kæreste før mig, jeg er sådan set også lidt ligeglad med det, men jeg kan bare ikke lade være med at tænke på om han har erfaring eller om det bare er noget der kommer naturligt??

Og på forhånd tak, i har været en stor hjælp i mit liv, jeg skylder jer alt :-* <3
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-05-22T10:02:02 1
Amalie
Kære søde Freja,

Mange tak for dit søde brev her til brevkassen. Hvor er dejligt, at vide at det har hjulpet dig.

Jeg tror at det er meget normalt at falde for en fyr, der minder om ens far. Måske fordi du føler dig ekstra tryg ved ham så? Det lyder sådan. Med hensyn til at du savner ham så meget, tror jeg det har noget at gøre med at du ikke ser ham ret tit og når du så er sammen med ham bliver du meget knyttet til ham og så er det måske lidt svært at "slippe" ham igen.

Det er ganske normalt, hvis det blødte lidt da du fik finger, især hvis det er første gang du prøver det. 
Jeg tror ikke du skal tænke så meget over om din kæreste har meget erfaring osv. Men hvis det er vigtigt for dig at vide, er det vel ikke forbudt at bringe emnet op næste gang du ser ham? 
Held og lykke med det hele. Og husk; du er altid velkommen til at skrive her til brevkassen!

Med venlig hilsen Camilla
2013-05-22T18:52:50 1
Majbrit
Kære Freja. 

Det lyder som om du har en rigtig sød kæreste. 
Jeg har faktisk hørt at det sagtens kan ske at man falder for en type, som minder en smule som sin far. Faktisk har jeg oplevet det samme, med at finde en der minder utrolig meget om min far, ret sjovt ikke :) 

Jeg ved ikke om han kan have sprunget din jomfruhinde. Hvis det kun har blødt en smule, kan det sagtens være, men hvis du har blødt flere dage, kan det godt være din menstruation, især hvis du nævner at den er uregelmæssig. 

Jeg kan godt forstå du savner din kæreste, når i ikke er sammen, men jeg plejer altid at tænke på de gode og sjove ting, som vi har lavet sammen, fordi så glæder jeg mig bare endnu mere til at se ham igen. Det synes jeg du kan prøve at gøre, i stedet for at blive ked af det. 

Jeg tror ikke du skal gå og bekymre sig så meget om han har erfaring. Bare nyd at han er så god til det. 

Knus Majbrit 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Ps: Jeg elsker jeres hjemmeside, jeg er herinde stort set dagligt."

- Anonym