Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2013-06-05T14:38:52: 3

Brevkassespørgsmål

barbering


Jeg er en pige på 15, som gerne vil begynde at barbere mig under armene og benene. Mit problem er bare at jeg er alt for genert til at spørge min mor. Jeg ved hun vil reagere helt afslappet, men jeg aner bare ikke hvordan jeg skal beggynde samtalen?!? Jeg føler at det hurtigt bliver akavet for i min mors øjne er jeg jo stadig hendes lille pige. Men jeg skal også have begyndt, nu hvor det snart er sommer og man skal begynde at gå i shorts og korte ærme. Kan i hjælpe mig med forslag til hvordan jeg kan få det sagt... tusind tak for jeres brevkasse ;)
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-06-06T12:23:13 1
Charlotte
Hej,

Jeg tror slet ikke du skal være bekymret, for som du selv siger er det jo et meget harmløst emne, så din mor vil nok bare reagere normalt. Hun vil helt sikkert gerne hjælpe.
Men selvfølgelig er det aldrig nemt at komme ind på sådan et emne, men du kunne jo gøre det i forbindelse med noget andet. Måske klage lidt over hårene på dine ben, så kan det være hun selv kommer ind på det. Eller også bare sige det lige ud, for det er jo ikke så slemt :) Ellers er det ikke så svært at du ikke kan finde ud af det selv.

Held og lykke
Charlotte
2013-06-08T23:18:47 1
Majbrit
Kære Stj.

Barbering er en helt normalt ting. Især på benene og under armene. Så du kan jo bare fortælle din mor at flere fra din klasse er begyndt på det, og at du også gerne vil barbere dig. Der er intet pinligt i det overhovedet. Du kan også bare købe nogle skrabere, også begynde at barbere dine ben og under dine arme. Det er der ingenting galt i. 

Jeg håber det hjalp :o) 

Kh. Majbrit
2013-06-08T23:25:12 1
Morten
Hej Stj,

Du skal vide det at barbere sig er helt naturligt og din mor barbere sig også selv under armene og benene. Jeg synes faktisk bare du skal tage ud selv og købe nogle skrabere og noget skum/gel. Det er intet at skulle være pinligberørt over i denne situation, og du behøves jo ikke fortælle din mor det. Så tag ud og køb tingene alene og gå i krig med det, du kan også få en veninde til at gå med dig. 

Men hvis du så gerne vil fortælle din mor det, så kan du sige til hende lige inden hun kører ud for at købe ind om hun ikke lige vil tage skrabere og noget skum/gel med til dig. Jeg er sikker på hun ikke vil spørge ind til det, da det jo er naturligt.

Mvh.
Morten

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym