Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-06-08T23:59:38: 1

Brevkassespørgsmål

Hh


Hej brevkasse. Jeg er 168,5 og min fyr er 173 og jeg føler bar at det ikk er en normal højdeforskel. Der kun 4 cm forskel mellem os? Selvom han for det meste ha sko der gør ham 2 cm højere så han bliver 175 men det irritere mig stadig, det aldrig nogle der rigtig har nævnt at han er for lav til mig og han er virkelig perfekt men kan ikk lide at stå op ved siden af ham når der folk selvom han er højere end mig. Alle siger vi søde sammen og passer godt sammen. Er det en normal højdeforskel? :(( det mit eneste spørgsmål, er det en normal højdeforskel? Det da altid noget jeg ik er højere end ham
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-06-09T02:21:19 1
Martin
Hej Rebekka.

Kan se du allerede har indsendt spørgsmålet tidligere og det er allerede besvaret, så i stedet for vi svarer igen, så kan du se der her inde:

http://www.thelove.dk/brevkasse/spg/1089.php


Held og lykke med det,
_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym