Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6525 svar de sidste 13 år
2013-07-12T21:07:55: 2

Brevkassespørgsmål

Uregelmæssig mens


Jeg har lige nogle hurtige spørgsmål

1 jeg har blødt i 6 dag så gik der en hel dag hvor der ik skete noget hvor der kun kom lidt brunt udflåd er der for det første normalt med brunt udflåd og for det andet er det normalt at bløde i seks dag så have en dags pause og så bløde igen?

2 altid før jeg skal i seng ihvertfald næsten altid så stopper det
Med at bløde så bløder jeg ik hele natten og sø begynder det først ca kl 11-12 så bløder jeg kun til ca kl 4 også stopper det igen er det almindeligt?

3 Da jeg fik min mens allerførste gang, så de to første dage blødte det heltvildt og gjorde meget ondt, så gik smærterne væk og jeg begyndte at bløde noget mindre, men så på 3. dag begyndte der at komme sådan nogle store nærmest sorte klumper ud på størrelse med 2kr og 5kr der var nogle snore med i det og alt muligt jeg blev så forskrækket at jeg begyndte at græde, så gik jeg ind og sygt på det og fandt sø frem til at det ik bar helt unormalt, men dem jeg læste havde haft det var kun gamle i forbindelse med abort, hvad kan det mon være?

Tak på forhånd ;)
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-07-18T09:26:11 1
Charlotte
Hej Anonym

Jeg forstår godt at du er bekymret - men ud fra hvad du skriver så tror jeg altså ikke at der er noget galt, som sådan. Det er meget forskelligt fra person til person hvordan menstruationen forløber, så jeg synes det er en dårlig ide at søge omkring det på nettet og se hvad andre skriver - for de er anderledes end dig. 

Dog synes jeg at du skal ringe til din læge og få ham/hende til at kigge på dig og tage en lille snak om det. For det kan måske være lidt pinligt at snakke med forældre om, men din læge er jo professionel. Du kan sagtens gå til lægen uden dine forældre ved det og du kan også bede om at det er en kvinde der undersøger eller at der er en kvinde til stede.


Held og lykke
Charlotte
2013-07-19T14:14:49 1
Martin
Hej Anonym,

Først og fremmest undskyld det sene svar, vi har lidt sommerferie travlt.

Du er stadig kun 12 år og er formentlig først begyndt at få din mens. I de første måneder/år kan det hele godt være meget uregelmæssigt, hvilket vil sige at du ikke skal regne med, at du følger de normale perioder. Du vil først om længere tid begynde at kunne følge perioderne i din mens.

Alle dine spørgsmål skyldes formentlig at det samme og jeg vil råde dig til bare at vente og se hvad der sker. Jeg kan dog anbefale dig at snakke med din mor om det. Hun har været igennem det samme og vil helt klart kunne svare på dine spørgsmål og hjælpe :)

Hvis du ikke vil snakke med din mor, så ring til din læge og forklar hvad der sker. Så tror jeg også han/hun hurtigt vil kunne fortælle mere om det hele. Evt. hvis de mener noget er galt, så kan de kalde dig ind til en undersøgelse, men jeg tror ikke du skal frygte dette.


Giv det noget tid og se. Held og lykke med det hele og god sommerferie,
_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym