Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2013-07-15T13:13:11: 2

Brevkassespørgsmål

Hvordan


Hej TheLove

Jeg vidste ikke rigtig, hvor jeg skulle ligge mit spørgsmål, så jeg valgte bare andre ting.. Og forresten tak for den her fantastiske brevkasse! Jeg er inde på den næsten hver dag. Det er dog lidt ærgerligt, at der godt kan gå ret lang tid mellem man sender spørgsmålet ind til man får svar, men det er forståeligt nok hvorfor! I er jo selv unge :D

Nu til selve spørgsmålet:
På onsdag skal jeg i min mormors sommerhus med mine brødre og min mormor. Mine forældre kommer derop senere (fredag eller lørdag).. Om lørdagen er der vejfest, hvor alle fra vejen kommer med familie. Jeg har så fundet ud af, at den her dreng på ca. min alder kommer. Jeg har set ham før, men aldrig snakket med ham (hans farmor har sommerhus deroppe, og min mor og hans far legede sammmen deroppe som børn). Jeg ved ikke, hvad han hedder (det siger måske lidt om, hvor meget jeg ved om ham).. Det er ikke, fordi jeg er forelsket, men det kunne jeg måske blive.. Hvem ved? Jeg vil meget gerne lære den her dreng bedre at kende, og hvis han er sød måske score ham. Der er bare fire problemer.. Et: Jeg er genert, og jeg mener, at han også er. To: Der kommer mange mennesker (inklusiv min mor og far), og de skal ikke vide noget! Jeg kan ikke engang smile til en dreng hvis mine forældre er i nærheden. og nu er der så mange mennekser! Jeg ved aldrig, hvad jeg skal gøre af mig selv til de her vejfester. Tre: Jeg ved ikke om han er single. Fire: Jeg har aldrig scoret en dreng før, er ikke den store flirter, har aldrig haft en kæreste og har aldrig kysset en dreng.
Det bliver måske min sidste vejfest derop (da min mormor sælger sommerhuset til næste sommer). Mega øv!

Jeg håber ikke, mit spørgsmål er alt for forvirrende!

Hilsen Panda :D
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-07-20T22:17:23 1
Charlotte
Hej "panda"

Jeg tror simpelthen at du lægger for meget i det her møde med den her dreng. Du kender ham jo ikke! Jeg synes bare at du skal slappe helt af og tage det stille og roligt.
Hvis du gerne vil møde ham og snakke lidt med ham, ja så er du jo nødt til at gøre det. Jeg er selv meget genert og ved godt hvordan det er til sådan nogle fester hvor man ikke kender alle og der er nogen man gerne vil snakke med. Men der er altså ikke andet for end at "mande sig op" og gøre det! Det er svært, men det føles også godt når man endelig for det gjort. Når så du har snakket med ham, så kan du jo lære ham bedre at kende og så må du jo se hvad det kan føre til! :)

Held og lykke fra
Charlotte
2013-07-21T09:53:52 1
Helene
Kære Panda.

Det er altid sværere, at møde nye mennesker når man er genert. Det ved jeg også af erfaring.
Mit råd til dig vil du nok umildbart afvise med det samme... Fordi det vil være ekstremt grænse overskridende, og du vil måske endda se det som umuligt.
Mit råd er meget enkelt, at tale med ham.. Glemme at dine forældre er der, at du er genert og at du ikke har nogen erfaring indenfor det med fyrene.
Det er helt naturligt, at være nervøs når man skal tale med det modsatte køn. Jeg kan ikke fortælle dig, hvorfor man tit bliver så nervøs, for at snakke med drenge er ligesom med piger, de taler bare om andre ting. Det lærer man med tiden og øvelse.
Du kunne inden du henvender dig til drengen tænke over hvad du vil sige. En god ide er at starte med navne, så måske spørge ham hvilket sommerhus han bor i, og hvem der ejer det, hvor han bor, o.s.v.

Det med dine forældre ved jeg ikke helt hvordan vi fixer... Du kunne måske prøve at finde et sted at snakke med ham, hvor dine forældre ikke kan se jer. Måske spørge ham om i skal gå en lille tur rundt om kvarteret.
Har han en kæreste, så får du forhåbentligt en god ven ud af oplevelsen.

Du er meget velkommen til at skrive en privat besked ind om hvordan det er gået :-)

Held og lykke,
Knus Helene :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym