Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2013-08-09T19:22:57: 2

Brevkassespørgsmål

Tid til marsvin??


Hej TheLove! :D

Det her er måske et lidt åndssvagt spørgsmål, men det plager mig meget, at jeg glemmer/ikke har tid til mine marsvin..
Jeg er en meget stor dyreven, og jeg har selv to marsvin.. Men det kan altså godt være lidt svært at finde tid til dem. Jeg spiller badminton 3 gange om ugen, skal op i 9., skal lave lektier og så er jeg jo også sammen med mine venner.. I den lidt stressende hverdag glemmer jeg mine marsvin, og det giver mig mega dårlig samvittighed! Mine forældre kommentere det også ofte.. Jeg holder meget af dem, men det ender oftest med, at det er mine forældre, som renser deres bur, giver dem grønt osv.

Jeg ved ikke helt, hvad mit spørgsmål er.. Men hvordan finder jeg tid?? Og hvad kan jeg gøre for ikke at glemme dem??

Tak på forhånd!

Ps. Undskyld hvis det er et totalt dumt og ligegyldigt spørgsmål.. :)
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-08-12T21:32:28 1
Karen
Hej med dig :) 

Jeg synes det er rigtigt fint spørgsmål, når det er noget som betyder noget for dig som person. 

Jeg havde det også på den måde med min skildpadde en gang, da jeg var i 7 klasse. Efter aftensmaden så ville jeg lige bruge nogle minutter på at tale med den og give den mad. Det passer godt ind i mit skema og så fik den opmærksomhed. 

Jeg håber at det kunne hjælpe dig og der er ikke noget som hedde et ligegyldigt spørgsmål :) 

Kram Karen 
2013-08-13T20:11:41 1
Charlotte
Hej du,

Der findes ingen dumme spørgsmål - vi går alle med noget på hjertet som man nogen gange trænger til at få snakket om.

Jeg kender godt at stå i den situation som du står i. Jeg havde på et tidspunkt 4 marsvin, da jeg startede på kostgymnasium(et gymnasium hvor man bor på skolen), så jeg var jo kun hjemme i weekenderne. Og selv om jeg elskede mine marsvin så måtte jeg tage den hårde beslutning at give dem væk til nogle andre. Jeg gav dem væk til en af min fars kolleger. Det var virkelig hårdt og jeg var meget ked af det i et par dage, men jeg vidste også at det ville være bedre for dem, for de ville have mere menneskelig kontakt og blive passet lidt bedre på. 

Jeg tænker at du jo har to muligheder her. Du kan enten bruge noget mere tid på dine marsvin og give dem et bedre liv, eller give dem til nogle andre(evt. nogen i kender). Hvis du vælger nr. 1, jamen så handler det jo kun om ½-1 time om dagen, giv dem evt et fast tidsrum f.eks. 19.30-20.00, eller noget andet der passer og ryk rundt hvis der lige kommer noget i vejen. Men glem dem ikke og spring ikke over. 


Held og lykke med det hele!
Fra Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym