Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2013-08-19T22:45:33: 2

Brevkassespørgsmål

Børnepasning


Hej jeg brænder virkelig for at være børnepasser! og jeg er virkelig ansvarlig, frisk og ung. Jeg elsker børn og jeg har også fået lov af mine forældre til at hænge nogle ansøgninger op i de forskellige supermarkeder. Men jeg er virkelig bange for at der ikke er nogle der har tillid nok til en 13 årig eller at der slet ikke er nogen der ringer... Please hjælp mig! hvad skal jeg gøre?
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-08-20T16:19:28 1
Karen
Hej Tulle,

Hvis der er nogle som ringer til dig, for at du muligvis kan få jobbet og de vil møde dig. Så vis dem at du rigtigt gerne vil deres børn og gøre dit bedste. 

Hvis du kommer til tiden, ikke giver dem slik og leger med dem, så plejer det af virke :)


Held og lykke med det hele tulle.
Et stort kram Karen 
2013-08-24T11:23:41 1
Cecilie
Hej Tulle,

Når det er det du brænder for, er det det rigtige du har gjort. Du har dine forældres tillid og accept, hvilket beviser du må være en ansvarlig pige. Hvis du ikke allerede har gjort det, synes jeg du skal få hængt nogle sedler op og så tro noget mere på dig selv. Hvis der ikke er nogen der ringer, er det højst sandsynlig fordi der ikke er nogle der har brug for en børnepasser, og ikke fordi du ikke er god nok!

Så mit råd er at tro på dig selv og gå efter din drøm, så skal det nok komme.
- Cecilie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym