Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2013-08-24T13:35:27: 2

Brevkassespørgsmål

Drengene falder ikke for mig..


Hej TheLove

Jeg er en 14 årig pige, der lige er startet i 9. klasse.

Men altså mit problem er, at drengene simpelhen ikke falder for mig! En af mine vendinder har allerede haft 3 kærester, kyssede med et par stykker og flirter med ret så mange. Min bedste veninde har også flirtet med et par stykker og så sidder jeg bare her og har aldrig kysset en dreng, haft en kæreste eller for den sags skyld sådan rigtig flirtet. Jeg må nok indrømme, at jeg er lidt jaloux på mine veninder. Det er som om, at drengene altid falder for mine veninder. Men hvad er det jeg gør siden det ikke er mig?

Jeg er også så skide genert! Så når en dreng endelig viser bare en lille interesse (som de sjældent gør), så gør jeg aldrig noget for, at det skal udvikle sig eller flirter lidt med ham. Når jeg fx endelig får øjenkontakt med en sød dreng, så stivner jeg ligesom bare! Og hver gang ærger jeg mig over, at jeg ikke sendte et sødt smil! Jeg ærger mig altid over, at jeg gjorde alt det som jeg gerne ville havde gjort, men når jeg står i situationen kan jeg bare ikke! Jeg tør ikke engang skrive til en sød dreng og er meget nervøs, hvis jeg liker en drengs profilbillede på facebook.

Men hvorfor skulle drenge også falde for mig?? Jeg er jo bare "mig". Ikke noget særligt. Bare mig. Jeg er jo ikke den smukke, perfekte, udadvendtende, smilende pige. Mere den stille, generte, utålmodige, fjollede/sindsyg (ikke sådan bogstavelig talt), lidt barnlig pige. Jeg er ikke enhver drengs drømmepige. Jeg har altid sagt, at der en dag nok skal komme en, som falder for mig. Men jeg har ikke tålmodighed til at vente længere.. Jeg tivivler på, der findes en dreng/drenge, som falder for en pige som mig.
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-08-25T21:26:40 1
Cæcilie
Kære anonyme,

lad mig starte med at sige, at du kun er 14 år gammel - at du hverken har kysset med en dreng eller har/har haft en kæreste er på ingen måde noget, du skal skamme dig over! Det er fint, at du ikke falder for alle og enhver, og jeg tror den eneste rigtige løsning er at væbne sig med tålmodighed. Desuden er det altid en dårlig idé at sammenligne sig med sine veninder, og det synes jeg godt, du kan vænne dig af med, selvom det er svært, men det er helt for din egen skyld! I er forskellige, og det er meget forskelligt, hvornår man er klar til at have en kæreste. 

Jeg synes desuden, du skal arbejde lidt med dit selvværd. Selvfølgelig er du nogen særlig - du er jo dig! Og det er dit liv, og dig selv der styrer, hvordan du skal være. Mange unge piger stivner, når de ser en sød dreng, og de glemmer ofte at smile, men prøv alligevel at nå at indhente det i situationen og sig "hej". Du kan desuden lave nogle spejløvelser, hvor du fortæller dig selv, at du er smuk og fortæller, hvad du synes er smukkest ved dit udseende til dig selv - i starten virker det grænseoverskridende, men for nogle har det vist sig at være ganske virksomt. Gentag det en del gange hver dag og du vil kunne mærke forskel.


Jeg håber, du kan bruge mit svar.
Venligst C
2013-08-26T13:06:10 1
Line
Hej anonymous!

Der er mange unge piger, der bliver rigtig desperate, fordi de endnu ikke har oplevet deres første kys eller prøvet at have deres første kæreste. Man sammenligner sig selv med sine veninder, og det er det, der er fejlen. Man kan ikke stille sig selv op mod sine veninder, da man ikke er ens med dem. Der er rigtig meget forskel på, hvordan man er som person, og om hvor klar man er. 
Du fortæller, du er meget genert, hvilket kan være en grund til, at drengene ikke opsøger dig så meget. Når man er genert, virker man tit rimelig afvisende og sur, og jeg kunne forestille mig, at det frastøder mange fyre. 

Mit råd er; spring ud i det! Du bliver nødt til at gå ud over din egen grænse og prøve at opsøge en fyr. Gå hen og snak med en fyr, vær åben overfor ham og vis din interesse for ham. Det kan være, det slet ikke er så slemt, som du måske går og forestiller dig. 

Jeg tror mange kender følelsen af, at man virkelig skulle have gjort noget, som man bare aldrig fik gjort - og det er en rigtig irriterende følelse. Derfor kunne det være et rigtig godt mål, at bryde din egen grænse ved at give dig selv lov til at virke interesseret i en fyr. 

Jeg håber, at du kunne bruge mit råd, og at du en dag kommer ud over din egen grænse. Giv dig selv lov og husk på, at ingen er perfekte - heller ikke dine veninder, selvom de har kysset med flere end dig :)


- Line. 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om andre ting

"..tak for en god brevkasse. I er kommet med svar på flere af mine spørgsmål, som har været rigtig brugbare."

- Anonym