Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3737 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2013-09-28T21:27:42: 1

Brevkassespørgsmål

Min svigermor hader mig


Kære TheLove
Jeg er en pige på 14 år, har fundet verden sødeste fyr. Men min svigermor hader mig, det er lige meget hvad jeg gør er det forkert i hendes hoved, jeg ved ikke hvad det er jeg gør galt, hun kan ikke lig den måde jeg skrive til mig kæreste på eller den måde jeg er overfor ham.

så mit spørgsmål er
hvad skal jeg gøre for at hun kan lig mig, og hvordan kan jeg gøre det godt igen. Vil i ikke nok hjælpe mig. vil godt ha et hurtigt svar hvis jeg kan,
tak på for hånd
kh Josephine
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-10-06T10:36:26 1
Victoria

Hej Josephine,

Desværre er det ikke alle, der kan sammen lige fra første øjeblik - måske er din svigermor bange for, at du "stjæler" hendes søn fra hende. Jeg tror det nemmeste ville være, at sætter dig ned sammen med din svigermor og din kæreste, og snakker ud om situationen. Chancen for at kommunikationen bliver værre er stor, hvis I blot lader problemet stå til. Din kæreste er vel interesseret i at have et godt forhold til både sin mor og sin kæreste, så jeg er sikker på han kan være behjælpelig.

Jeg håber du fik svar.

Mvh Victoria

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om andre ting

"Tak for en fantastisk hjemmeside, i gør det super godt, og jeg har fået svar på en masse problemer"

- Anonym