Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2013-11-12T22:47:26: 1

Brevkassespørgsmål

Lang ventetid


Hej

Jeg vil bare spøge hvorfor det tager så lang tid før mit første spørgsmål bliver besvaret der står at det kan tage 10 dag før det bliver besvaret men jeg har ventet i 3 uger eller mere.

jeg forstår at dem der svar er almindelige unge som også har andre ting at lave. Men at der går 3 uger når man har brug for hjælp er ikke så fedt.

Jeg ved også at man kan få hjælp andre steder

Men som denne side sikkert er her for
så har man nogen gange brug for at skrive sammen eller med nogen andre unge som måske har nogen gode råd når man enden ikke vil / har nogen andre

( dette brev bliver sikkert først besvaret om 3 uger eller mere)
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-11-16T03:39:23 1
Martin
Hej Den Forvirrede,

Vi beklager meget at du har oplevet så lang ventetid på dit spørgsmål, ligesom et par andre desværre også har på deres spørgsmål.

Som du nævner, så er det unge der besvarer alle vores spørgsmål og de har også selv skole, venner, jobs, fritidsinteresser og egne problemer at se til. Dette betyder desværre, at vi engang i mellem, selvom vi havde 5 rådgivere, kunne risikere at ryge bagud. 

Det tager lang tid at sætte sig ind i folks problemer, så det har hele tiden være en svær balancegang mellem at give gode og uddybende svar, og at skynde sig og nå alt. Her opfordre vi altid vores rådgivere til at give sig god tid til hvert spørgsmål.

Men det korte af det lange er, at det selvfølgelig ikke er godt nok fra vores side og det indrømmer vi gerne. Vi forsøger dog at løse problemet og vi har jobopslag oppe på nettet. Desværre kan vi kun her gøre det så hurtigt, som ansøgningerne kommer ind.

For at runde af, så har vi nu fået ansat to nye rådgivere og vi søger løbende flere, så vi sikrer aldrig at komme i denne situation igen, og så vi i fremtiden kan love endnu hurtigere svar end 10 dage.

Vi er ikke længere bagud i brevkassen lige nu, så dit spørgsmål skulle gerne være blevet besvaret.
Jeg håber ikke du har opgivet os helt endnu, og jeg håber du kunne bruge vores svar på dit spørgsmål. Samt at du kan forstå de problemer vi kæmper med på TheLove.

Du skal være velkommen til at skrive igen, hvis du har flere spørgsmål eller kommentarer.


Med venlig hilsen,
Martin Jul Jönsson
Medejer & webansvarlig, 
TheLove.Dk

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Nu har jeg endnu engang brug for et af jeres fantastiske råd"

- Anonym