Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2013-11-15T15:41:12: 2

Brevkassespørgsmål

Blødning efter menstruation


Hej!

Jeg er lige begyndt på p-piller for 8 dage siden, hvilket vil sige, at min menstruation er stoppet for et par dage siden. I går eftermiddags fik jeg rigtig mange smerter i maven og det varede ved hele aftenen + her til morgen. Nu her til eftermiddag har jeg lige blødt igen, og nu er jeg virkelig bange for hvad der kan være galt. Ved ikke om jeg skal gå til lægen eller om der er noget andet, jeg kan gøre?

Håber I kan hjælpe mig!
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-11-16T11:10:37 1
Charlotte
Kære "Silvia", 

Mange piger oplever at deres kroppe opfører sig lidt mærkeligt, den første tid efter de er startet på p piller. Dette skyldes at din krop pludselig får en del hormoner ind, som den ikke er vant til og opfører sig derfor lidt skørt. Det lyder meget ubehageligt, men samtidig også meget naturligt at din krop lige skal tilpasse sig noget nyt og at du derfor oplever nogle smerter og lidt blødning, men dette er naturligt. Jeg synes du skal vente et par uger og så er jeg sikker på at din krop har vænnet sig lidt mere til pillerne og begynder at opføre sig normalt igen. 
Hvis den derimod stadigvæk opfører sig underligt efter et par uger, synes jeg du skal kontakte din læge og så kan det være at du skal have nogle andre p piller. Men det som du beskriver er helt naturligt, så jeg synes at du bare skal tage det stille og roligt og se om det hele ikke bliver normalt igen meget snart:)

Hilsen
Charlotteamalie
2013-11-16T17:07:57 1
Charlotte
Hej Silvia

Når man begynder på p-piller skal kroppen lige vænne sig til hormonerne osv., og kan derfor godt opføre sig lidt mærkelig de første par måneder. 

Dog kan man aldrig være helt sikker og derfor synes jeg det kan være en god ide at gå til lægen for lige at blive tjekket - bare for en sikkerheds skyld. Du kan også bare prøve lige at ringe derhen og spørge til råds!

Held og lykke fra
Charlotte

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym