Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2013-12-21T12:46:14: 2

Brevkassespørgsmål

Hvad skal jeg gøre?


Hej jeg er en pige på 15 år som virkelig har brug for hjælp.
Jeg har det rigtig dårligt med mig selv, jeg skære i mig selv jeg ryger og har selvmords tanker...
jeg er også typen som er meget jaloux.. jeg ved seriøst ikke hvad jeg skal gøre ved det. Folk som tidligere har prøvet på at hjælpe mig har bare sagt at jeg var perfekt og at alle var på min side og at jeg ikke skal skære mig selv ... men de fatter ingenting. De ved ikke hvordan jeg virkelig har det, og siger at det bare er en fase.. men det kan man sku da ikke sige til en som ikke vil leve mere? Ved ikke hvad jeg skal gøre, for folk kan umiddelbart ikke hjælpe mig, så håber at i har nogle gode råd til hvad jeg skal gøre.
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2013-12-21T20:05:51 1
Emilie
Hej Anonyme,

Jeg er rigtig ked af at høre, at du har det sådan - specielt når det er jul og alle burde være glade. 

Det lyder umiddelbart til, at du har brug for hjælp - og dette fra andre end dine venner og veninder. Der findes mange, som er professionelle og som er i stand til at hjælpe dig væk fra de problemer du har på nuværende tidspunkt. 

Jeg ved ikke om dine forældre ved hvordan du har det, i så fald bør du nok fortælle dem det. Det er de personer der for alt i verden ønsker du skal have det godt.
En psykolog kunne for eksempel være en rigtig god idé at snakke med - de har haft mange unge, som har det ligesom du har det. 

Jeg håber alt bliver bedre. I så fald skal du have lov til at skrive ind igen.

Glædelig jul,
Emilie
2013-12-22T21:50:33 1
Michala
Hej du,

Det lyder rigtig hårdt!
Det er dejligt, at du har nogle venner, som forsøger at opmuntre dig og hjælpe dig, men det kan være rigtig svært for folk at sætte sig ind i, hvordan det føles, og derfor har de nok rigtig svært ved at give dig nogle råd, som du kan bruge til noget.

Du skriver ikke, om du taler med dine forældre om det. Hvis ikke du gør det, synes jeg du skal fortælle dem, hvordan du har det. 

Det bedste, du kan gøre, er at søge hjælp. Tjek denne hjemmeside: http://www.lmsselvskade.dk/
Der er mange forskellige måder, du kan få hjælp på - bl.a. forskellige former for rådgivning og støttegrupper. Rådgivningen kan f.eks. foregå over telefonen og kan foregå helt anonymt.
Jeg synes, du skal prøve at kontakte dem, da de dagligt arbejder med lige netop den slags problemer, du har.

Jeg krydser mine fingre for dig og håber på det bedste.

Masser af varme hilsner
/Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym