Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3902 spørgsmål og givet 6491 svar de sidste 13 år
2014-01-08T01:25:49: 1

Brevkassespørgsmål

Sex med min papfars chef


Hej, jeg håber virkelig at der er nogle der kan hjælpe mig.. 

I lørdags havde jeg (igen) sex med min papfars chef han er 36 og jeg er 17 er udemærket klar over at det er forkert og mærkeligt så det er der ingen der behøver at bruge deres tid på at forklarer mig. 

Første gang vi havde sex er lidt over 3 år siden vi var begge meget fulde men det føltes så godt og naturligt, der var ikke noget mærkeligt hved det. Vi har haft sex 5 gange og i lørdags var det ca 2 år siden at vi sidst have lavet noget. 

Ham og min papfar havde været i byen og endte hjemme hos os, de drak lidt videre og jeg fik et par øl med dem, så skulle jeg følge hans chef hjem fordi at han var blevet meget fuld. Ham og hans kone var uvenner så han sover på et værelse i hans kæmpe værksted.. Vi kom der ind og snakkede lidt, pludselig tog han mig i hånden og begyndte at kysse mig, de udviklede sig og vi havde fantastisk sex.. 

Men nu er jeg virkelig flov over det mest pga aldersforskellen men også fordi at jeg vil ikke ses som sådan en klam pige. Er der nogle der har råd for hvad jeg skal stille op? På forhånd tak <3

- Lise.
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2014-01-10T13:03:28 1
Victoria

Hej Lise.

Jeg synes du skal bryde kontakten med ham på alle måder. I er tydeligvis seksuelt tiltrukket af hinanden, og med en sådan aldersforskel (for ikke at nævne jeres ulovlige sex for 3 år siden), er det bedst helt at lade hinanden være, så du ikke bliver fristet - og det samme gælder for ham.

Udover det skal du tænke på hans familie. Nok har han en kone han ikke omgås med så tit, men han er trods alt stadig gift.

Sex med en meget ældre partner fører som regl kun negative konsekvenser med sig. Mit råd; kom ud af det nu, inden din papfar og hans kone finder ud af det!

Held og lykke.
Mvh VicRic

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym