Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4561 spørgsmål og givet 7126 svar de sidste 16 år
2014-02-23T11:08:34: 2014-03-04T20:56:20: 2

Brevkassespørgsmål

Englandsturen


Hey!

Jeg er blevet inviteret med til englandsturen med min sportsklub. Vi har en venskabsklub i England, og det er dem vi skal være sammen med dernede. Jeg har sagt ja efter lange overvejelser. Jeg vil jo mega gerne afsted, men der er bare lige nogle ting, der skræmmer mig lidt. 

1. De andre er MEGET bedre end mig.
2. Jeg er den eneste pige fra min klub.
3. Jeg kender ikke nogle af de andre, men de kender hinanden.
4. Vi skal bo hos en fremmede engelsk familie (altså jeg bor hos en af de engelske spillere).
5. Jeg skal snakke engelsk! Jeg er mega usikker på mig selv, når det kommer til engelsk. Jeg tør knap nok snakke engelsk i timen.
6. Vi skal flyve (og jeg har aldrig prøvet det før).
7. Jeg er genert...

Vi skal selvfølgelig spille en masse badminton. Udover det skal vi i en forlystelsespark, have en bowlingturnering og den sidste dag er der fest (ved endnu ikke om, det er med alkohol, men regner ikke med det).
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2014-02-28T11:43:28 1
Laura

Hej Lea.

Det sgu sejt du har sagt ja. Jeg forstår de ting skræmmer dig, det ville også skræmme mig. Men tænkt på hvor meget du får ud af det, du lærer de andre at kende, du kommer til at bruge dit engelsk, som er guldværd når du kommer videre på uddannelse eller job. Jeg synes du skal tage den som en udfordring, og det vil gøre at du måske ikke er så genert mere, og modne dig!. Synes det er fedt du gør det. Selvom du er skræmt, så vil du ikke fortryde det.  Kender kun selv alt for godt det med engelsk, og møde nye mennesker, men jo flere gange man gør det, jo bedre bliver det, og den tur er en perfekt start. Du kan jo læne dig lidt op af de andre fra klubben, så du jo ikke alene om det.

Laura :)

2014-03-03T12:21:43 1
Michala
Hej Lea,

Jeg synes, det lyder rigtig spændende med den tur, men jeg forstår godt, at du er lidt nervøs. Selvom du er lidt usikker, synes jeg dog, det er rigtig godt, at du har sagt ja til at tage med.
Det kan godt være, det bliver lidt hårdt, fordi du er den eneste pige og ikke kender de andre i forvejen, men det er en rigtig god mulighed for at lære de andre at kende. Tit bliver der skabt et rigtig godt sammenhold i løbet af sådan en rejse, og det synes jeg helt sikkert ikke, du skal gå glip af. 

Mht. engelsk synes jeg ikke du skal være så nervøs. Det kan være grænseoverskridende at tale et andet sprog, men når først du står i situationen, er det sjældent så slemt, som man har frygtet, og det er en god mulighed for at blive bedre til engelsk og blive mere sikker.

Så kast dig ud i det!
Jeg håber, du får en rigtig dejlig tur.

De bedste hilsner
Michala

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym