Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2014-03-04T21:40:08: 2014-03-08T22:37:01: 2

Brevkassespørgsmål

Skal jeg gøre det?


Hej TheLove

Jeg står i et dilemma og ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre. Der er det her festudvalg på min skole som jeg godt kunne tænke mig at være med i sammen med en veninde, men min ekskæreste er med og af en eller anden grund kan vi ikke snakke sammen og vi hilser ikke engang på hinanden. Stod det til mig ville vi sagtens kunne snakke sammen og jeg er ikke længere ked af at han slog op, for selvom det var en beslutning vi var fælles om, var det hans skyld vi gik fra hinanden, men dette er jeg helt afklaret med nu. Et andet problem er at jeg til en fest på skolen var sammen med en anden der er med i udvalget, vi var begge meget fulde og endte med at gøre det på et bord i et af klasselokalerne. Dette har gjort at jeg ikke lige synes at det ville være smart at melde sig ind, men jeg har bare stadig rigtig meget lyst til det. Skal jeg være lige glad med at de er med og melde mig ind alligevel? Jeg kender også nogle af pigerne der er med og min veninde vil jo være der sammen med mig. Jeg er bare stadig meget i tvivl om jeg skal melde mig ind, jeg tror det vil blive rigtig mærkeligt at skulle være til møder med min eks og jeg vil jo helst heller ikke gøre noget der vil gøre ham utilpas, men skal det afholde mig fra at gøre noget jeg virkelig har lyst til?
Jeg håber i kan give mig lidt svar og gode råd til hvad jeg skal/kan gøre.
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2014-03-06T15:35:35 1
Charlotte
Kære "Hej:)", 

Det er altid lidt problematisk, når det omhandler eks kærester og folk man har været sammen med, men helt ærligt, så synes jeg helt klart du skal melde dig ind i festudvalget, fordi det lyder som noget du har rigtig meget lyst til :) Det er selvfølgelig super ærgerligt hvis din eks kæreste synes det er akavet, men hvis du har det fint med ham, så må han bare acceptere at du også skal være med og så tage sig sammen og begynde at tale til dig igen. Måske i kunne komme til at få et fint nok bekendtskab igen, selvom i ikke længere er kæreste. Måske hvis du prøver at smile og sige hej til ham, når du ser ham fra nu af, er jeg sikker på at han også efter lidt tid begynder at sige hej tilbage. Når i begge to var enige om at forholdet skulle slutte, burde der ikke være nogen følelser i klemme og jeg kan ikke se at i ikke skulle kunne have et normalt forhold til hinanden nu :)
I forhold til ham fyren du var sammen med, så er det jo også noget der sker ind imellem. Det er selvfølgelig måske lidt akavet den første gang du skal til møde med dem, men hvis du på samme måde som med din eks kæreste, bare smiler og siger hej til ham, så er jeg sikker på at det hele nok skal blive mindre akavet som tiden går. Så viser du også at du er ovenpå og så gør du fra starten tingene mere normale. Og desuden som du siger, har du din veninde med dig og kender også nogle af de andre piger der er med. Så jeg synes helt klart du skal melde dig ind, det skal nok blive rigtig sjovt :)

Held og lykke med det :)

Hilsen,
Charlotte Amalie
2014-03-08T17:25:10 1
Rikke

Kære Hej :)

Du skal selvfølgelig melde dig ind i festrådet! Jeg kan selvfølgelig godt se dit problem, men jeg syntes ikke din eks kæreste, skal stoppe dig i noget som du vil. Hvis han ikke vil hilse på dig, er det hans problem. Så kan du vælge om du vil sige hej til ham, eller bare ignorerer ham. Men lad vær at tænk på ham. Han er fortid og skal ikke stoppe dig, for at gøre noget du vil i din fremtid. Hvad det angår ham du har knaldet, syntes jeg du skal tage det helt roligt. I gjorde det af lyst og det skal der være plads til!

Så hej, meld dig ind i festrådet og hyg dig med dine veninder og alle de fede fester i skal til sammen! Vær ligeglad med din eks, han er din fortid og skal ikke stoppe din fremtid.

Håber du kunne bruge mit svar!

Kærlig hilsen Rikke

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej! Først vil jeg gerne sige at i er fantastiske og jeg læser herinde dagligt!"

- Anonym