Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3938 spørgsmål og givet 6524 svar de sidste 13 år
2014-03-07T10:50:44: 2014-03-08T03:29:19: 1

Brevkassespørgsmål

Cikanekontor


Hej. 

Jeg køre en sag på en eks kæreste, som skylder mig penge som han har lånt. Han tror ikke jeg har ret til pengene da jeg flyttede fra ham. Jeg har hans underskrift på han lånte pengene. Han skrev et brev til mig hvorfor han skulle betale mere end han skyldte mig. Afslørede sig selv da han nægtede at han skyldte. Jeg flyttede fra ham på pga psykisk og fysisk vold, en rigtig væmmelig type. Det at han skal betale mere er renter som min advokat siger jeg har ret til. 
Han har fået skrifligt fra min advokat han ikke må kontakte mig, men det fatter han ikke. Nu har han anmeldt en falsk anklage til kommunen, om at jeg har givet falske oplysninger da jeg var sammen med ham. Jeg får førtidspension. Jeg er rystet, og bange. Det var min dejlige familie som hjalp mig væk fra ham, de har aldrig brudt sig om ham, han isolerede mig fra alt. Hvis min familie ikke havde hjulpet mig, tror jeg ikke jeg har været her idag.
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2014-03-08T03:28:42 1
Martin
Hej Marie,

Det lyder godt nok som en forfærdelig historie og oplevelse, som du har måtte gå igennem.

Vores rådgivere her på TheLove, vil gerne komme med råd til dig, men vi ved ikke hvor vi skal starte, da du ikke rigtigt spørger os om noget. Såfremt du ønsker svar eller råd, så er du mere end velkommen til at skrive ind til os igen og stille nogle spørgsmål.

Håber det værste af historien er ovre og at du begynder at kunne se lys forude.


_Martin

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej sødeste brevkasse, er super glade for jeres hjælp, hvilket gør jeg igen skriver da jeg står i et dilemma.."

- Anonym