Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2014-05-02T14:42:56: 2014-05-10T00:07:58: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg er bekymret, har jeg zoofili?


Hej! Jeg er en dreng på 14 år. Jeg var forleden dag ude og cykle en aftentur og kørte forbi en del hestemarker hvor der stod heste, da begyndte jeg at kunne mærke en seksuel tiltrækning (det skal lige siges at jeg ikke har været tiltrukket af dyr før). Efter det har jeg kigget lidt på nettet og har set at det hedder "Zoofili" når man tænder på dyr og i nogle tilfælde har sex med dem, så nu går jeg rundt og tænker på om jeg har "Zoofili" eller om det bare er min fantasi. Eller om det er en del af min udvikling i puberteten. Jeg tænker næsten ikke på andet end om jeg har "Zoofili". Det har påvirket mig i dagligdagen og nogen gange smågræder jeg indvendig da jeg blot vil have et normalt liv og bare være heteroseksuel som alle andre.

Håber i kan hjælpe.

Hilsen mig.
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2014-05-04T17:20:07 1
Charlotte
Kære "mig", 

Jeg tror bestemt ikke at du har Zoofili, især når du siger at du tit tænker på om du har Zoofili og ikke siger at du tænker på dyr og at have sex med dyr hele tiden. Det er meget naturligt at når man går igennem puberteten, så får man mange forskellige fantasier og man begynder på en måde at udfordre sin seksualitet, fordi at man ligesom skal finde ud af, 'hvem er jeg'. 

Det er ganske naturligt at tænke på nogle ting som måske er lidt 'forbudte' og derfor er de lidt mere interessante og jeg tror bestemt ikke du er alene om disse tanker, men det er bare ikke noget folk de taler om, i frygt for at andre skulle tro at der var noget galt med dem. 

Jeg tror det bedste du kan gøre er at acceptere at du har forskellige fantasier og tanker og at det er helt okay. Det er netop kun fantasier og jeg er sikker på at hvis du ligesom acceptere at du har dem og at det er okay, at de så forsvinder igen efter en periode, der er ikke noget galt med dig:) bare rolig, du er helt normal:)

Mvh. 
Charlotte Amalie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym