Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6348 svar de sidste 13 år
2014-05-04T23:14:59: 2014-05-17T14:48:18: 3

Brevkassespørgsmål

Tøj Krise


Hej er en fyr på 18 år. Har en masse vis af tøj. Men mit problem er bare at. Jeg er ekstrem dårlige til og at sætte tøj. Sammen som passer sammen. Vil gerne have tøj som er pænt til mig. Så folk ikke synes at min tøj stil er grimt. Har heller ikke særlige mangen penge til at købe tøj. For går på Stu. Og penge går til skolen. De penge jeg får fra kommunen. Skal heg betale vider til skolen. Skal selv betale. For at gå der. Og ved virkelige ikke hvordan jeg kan finde ud af om tøjet passer sammen.. Håber virkelige at i kan komme med nogen gode råd. :( vil betyde meget for mig
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2014-05-08T20:19:03 1
Michala
Hej du,

Jeg synes, du skal prøve at søge lidt på nettet eller kigge i modemagasiner. Så kan du få lidt inspiration til, hvordan du kan sætte tøjet sammen. Du kan også holde øje med, hvad dine venner og folk på gaden går med. Derudover kan du jo altid spørge dine venner, veninder eller forældre til råds. Prøv at tage noget tøj på, og spørg dem, hvad de synes. Bed dem om et ærligt svar, og vær klar til at tage imod svaret, uanset om det er positivt eller negativt. 

Håber du kan bruge mit svar.

Knus herfra
/ Michala
2014-05-17T14:45:08 1
Lotte

Hej,

Det kan sommetider være svært lige at sige hvilket tøj der passer bedst sammen, det er ofte en smagssag. 
Mit råd ville dog være, at kigge i blade, der sælger tøj og evt. på nettet. Måske er det også nok at se på om farverne på fx din bluse og dine bukser passer sammen? Det er desværre svært for mig at give dig et mere konkret råd, da jeg ikke kender til din tøjsmag og stil. 
En anden ting du kunne gøre er at tage i tøjbutikker, der er helt sikkert en sød ekspedient, der vil hjælpe dig med et outfit. Du behøver jo ikke at købe noget, for at prøve deres tøj. Når du så har fået nogle fif af dem, kan du kigge på din egen garderobe, og se om noget af dit eget tøj kan sættes sammen på en måde, der minder om det du lige er blevet vist.
Man behøver jo ikke at have det nyeste tøj for at være smart.

Jeg håber, at dette svar hjalp dig bare lidt :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte

2014-05-17T14:55:45 1
Martin
Hej fyren med tøjkrise,

Tror det er meget normalt for os drenge, når vi er i den alder der, at vi kan have en tendens til ikke at kunne matche tøj. Det vigtigeste er selvfølgelig altid bare, at du selv føler du har det godt i det tøj du går. Hvis folk kan føle at du ikke føler dig utilpas, eller hvis du går og kommentere det selv, så vil dine tanker hurtigt smitte af på andre. Hold hovedet højt ;-)

Alternativt, hvis du har en god veninde, så spørg da hende om hun ikke lige vil hjælpe. Det kan godt være det virker lidt pinligt at skulle spørge, men tro mig, de fleste piger ville elske at kunne få lov at ændre lidt på en dreng... eller "forbedre" os. Samtidig får man nogle hyggelige og anderledes timer sammen, hvor man kan connecte på nye måder. Så en bedste veninde eller en flirt, kunne også være oplagt?


Med venlig hilsen,
Drengen der engang blev tvunget i en tøj butik

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om andre ting

"..tusind tak for hjælpen så mange gange før!"

- Anonym