Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2014-06-04T14:02:41: 2014-06-05T15:01:42: 2

Brevkassespørgsmål

Pjæk.


Hej..
Jeg skrev her ind for noget tid siden om at jeg pjækkede, og det er bare ikke blevet bedre. Min lærer tog mig ud og snakkede og sagde jeg havde en måned til at gøre det bedre ellers kom jeg til samtale. Jeg var der så en hel måned og mere til, men nu sker det igen. Efter vinterferien har der været 8 gange hvor jeg ikke har været der. Og idag ringede inspektøren til min mor og sagde at hvis det ikke blev bedre skulle jeg til samtale! Jeg kan virkelig ikke overskue at skulle gå i skole. Jeg ved ikke hvad der er med mig... Jeg går i ottende klasse, og det er nu jeg virkelig skal være der jo. Efter niende havde jeg planlagt at tage på Rybners gymnasium, men der holder det jo ligesom ikke helt at man pjækker, vel. Jeg er helt lost i denne her situation, og aner ikke hvad jeg skal gøre. Please hjælp mig, for jeg kan virkelig ikke mere lige for tiden..
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2014-06-04T21:04:52 1
nadia
Hej M. at pjække er aldrig godt. men du kommer snart til en lang sommerferie. og så syntes jeg at du skal give den en ordentlig skalde det sidste år. Så kan du jo altid holde et sabatår efter 9 klasse hvor du arbejder og sådan. Din 9 klasse er noget du altid vil have på dig de karakter du får er dem du skal bruge til at komme ind på fremtidige skoler. Måske skulle du tage kontakt i en studie vejleder eller mentor. Jeg ved at de kan hjælpe dig med at vække dig om morgenen så du kommer op. Samt du kan snakke med dem om problemer så som hvad du skal gøre nu hvor du har det sådan som du har det. Det er svært at sige hvad du præcis skal gøre i denne situation. Men dette er mit råd. håber du finder ud af det. - Nadia
2014-06-05T09:32:01 1
Josefine
Hej M :)

Jeg har ledt efter dit tidligere indlæg, men jeg kan ikke finde det så jeg kan kun svare ud fra dette.
Jeg kan godt se at det er lidt noget rod, for det virker som om du rigtig gerne vil, men at du bare ikke kan overskue det. Har du tænkt over hvorfor du ikke kan overskue det? For hvis du vil frem til en løsning, må du finde ud af hvad problemet består i. Er der noget der går og nager dig for tiden? Eller er du bare skoletræt?

Det er i hvert fald helt normalt at vi går gennem nogle perioder i vores liv, som kan suge energien ud af os, men det er ærgerligt hvis det går ud over uddannelse, job eller privatliv. Så jeg synes du skal prøve at finde ud af hvad det er, og så tage en snak med dine forældre for at finde ud af hvad I kan gøre ved det.

Mange knus og kram, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym