Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-06-21T13:45:54: 2014-06-22T17:12:57: 2

Brevkassespørgsmål

Højde, størelse....


Kære brevkasse. 

Jeg er en pige på 16 år. Jeg er ca. 161 cm, og vejer ca 44 kg, jeg er fra naturens side spinkel bygget så jeg opfatter egentlig ikke mig selv som tynd. Jeg har ikke så store bryster bruger ca 70-75a/b, er det lidt?

Er 161 cm lavt, det virker ikke som om jeg bliver meget højere? Personlig er jeg glad for min højde, vil bare lige høre om i synes det er lavt?

Min mor synes at min krop er fin, jeg har lidt numse, bryster og runde lår. Men mange af mine veninder virker nogle gange som om de synes jeg er sent udviklet. De brugte bh og sådan noget da jeg stadig blev forvekslet med en 10 årig. Min søster på 14 har større bryster end mig, men hum er kun min halvsøster. Mange voksne mennesker har sagt til min mor at de syntes jeg var rigtig køn, jeg har nemlig nogle sarte træk . Eller hvad man skal kalde det. Men i forsamlinger er det altid mine solbrune høje mørkhåret veninder det får at vide hvor smukke de er, og jeg bliver som den lille lysehårede blåøjede nordiske pige glemt. 

Er høje mørkhåret piger bare mere tiltrækkende end små piger med sarte farver. Nogle gange føler jeg at ingen ser mig.

Tak for svar,
knus Mette
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2014-06-22T15:02:42 1
Josefine
Hej kære Mette

Du er skøn og fantastisk som du er! Og det kan jeg, uden at have set dig, fortælle dig, fordi vi alle er særlige på hver vores måde. Du lyder som en helt normal og fornuftig pige, som ikke skal have noget at bekymre sig over! 

Intet er for lavt, højt, småt, stort, mørkt eller lyst.. Det vigtige er hvad du selv synes, om dig selv. Der vil altid være nogen der kritiserer dig, og hvis du skulle bekymre dig om det, ville du aldrig kunne lide dig selv. Du er en ung pige og du vokser stadig så mange ting kan ske endnu, mht. brystmål og højde.

Høje, mørkhårede piger er tiltrækkende - for nogle. For andre er det små, lyshårede piger som du, der er tiltrækkende. Der er ingen, der er mere tiltrækkende end andre, for der vil altid være en som kan lide dig for den du er. Og det går ud på at finde de, som elsker dig for dig, og som ikke får dig til at føle dig usynlig. 

Kærlige knus, Josefine
2014-06-22T17:06:39 1
Lotte
Hej Mette,

Din BH-størrelse er helt normal, den er lidt under gennemsnittet i Danmark, men som du selv siger, så er du spinkel af bygning, så jeg tror på, at din BH-størrelse passer lige som den skal til netop din kropsbygning. 161 cm er ikke vildt højt, men så længe du er tilfreds med din højde, så synes jeg ikke, at du skal lytte til hvad andre tænker om den. 

Jeg er sikker på, at du er rigtig køn som du er. Det er meget forskelligt fra person til person, hvornår, hvordan og hvor meget man udvikler sig. Det er bestemt fra naturens hånd. Jeg vil ikke sige, at mørkhårede høje piger nødvendigvis er mere tiltrækkende end knap så høje og lyshårede. Det er individuelt hvad drenge finder tiltrækkende og jeg ved, at der også er drenge, der hellere ville foretrække en pige med dit udseende. Jeg kan godt forstå, at du kan komme til at føle dig lidt overset, hvis de fleste af dine veninder er høje og mørkhårede. Du er dog stadig 16 og har nogle år til at udvikle dig i endnu, hvilket du finder ud af. Om nogle år vil du måske opleve, at det er dig, der får mest opmærksomhed i gruppen, fordi du skiller dig ud fra mængden. Det er svært at sige, men jeg er sikker på, at ikke alle finder høje, mørkhårede piger mere tiltrækkende.

Det lyder også til, at du er udmærket tilfreds med din krop, hvilket de færreste er. Hold fast i den tankegang og opbyg din selvtillid ud fra det.

Håber det hjalp dig en lille smule :-)

Kærlige hilsner fra
Lotte 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om andre ting

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym