Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4498 spørgsmål og givet 7089 svar de sidste 16 år
2014-08-23T20:22:51: 2014-08-27T22:27:28: 2

Brevkassespørgsmål

cutting


inden for det sidste år har jeg haft det forfærdeligt psykisk og har haft mange problemer. jeg er ikke tilfreds med min krop, jeg synes jeg er alt for tyk, selvom jeg springer måltider over, og spiser meget mindre. løber lange ture hver dag, men kan jeg stadig ik se nogen forskel, når jeg kigger i spejlet, og det gør mig så forfærdelig ked af det, når jeg arbejder så hårdt for det. jeg har været rodet ud i en masse problemer, været op at skændtes med mine bedste veninder. og her for nogen måneder siden begyndte jeg at skære i mig selv. når jeg sidder alene på mit væresle kan jeg tit lige pludselig begynde at græde...... jeg har 6 lange hvide ar på min arm og 4 som ik er ar endnu, det er så forfærdeligt at skulle skjule dem heletiden, jeg skammer mig så meget over det, og selv om det er en nedern følelse man sidder med bagefter, bliver jeg ved og ved og det sker igen og igen. jeg har altid en trøje på der skjuler dem, og hvis nogen har set dem kommer jeg med en latterlig historie. slipper jeg nogen sinde af med mærkerne på min arm igen? og hvordan kan jeg lad vær med at få lyst til at skære i mig selv?

lige her og nu er jeg ved at komme ud af den her onde cirkel jeg synes jeg har siddet fast i, men hvis det mindste lille går galt kommer den tilbage, min tanker og mit hoved er ik normalt og jeg har det stadig svært psykisk.......... jeg har nogen veninder der cutter og jeg ved ik hvad jeg skal gøre for bliver så ked af det når jeg hører om det, burde jeg få nogen til at hjælpe. og burde jeg selv fortælle det til nogen? jeg ved slet ik hvad jeg skal gøre! tak for hjælp på forhånden.
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2014-08-26T18:54:29 1
nadia
hej. 
DU SKAL FORTÆLLE DET TIL NOGEN!!! 
du skal have hjælp du er virkelig på vej ind i en ond cirkel 
hvis du ikke kan fortælle det til dine forældre snak med nogen på skolen så som en lærer. 
og medicin vil nok ikke hjælpe dig når du har det så dårligt. men du skal ihvertfald fordi din læge og få hjælp. 
og det er vigtigt at du fortæller du skader dig selv. og at du muligvis er begyndt at få en spiseforstyrelse. 

held og lykke med det hele. håber du får den hjælp du skal have . 
ellers må du vende tilbage. så må vi jo prøve at hjælpe dig . 

- Nadia 
2014-08-27T16:01:33 1
Josefine
Hej du 

Øv, er ked af at høre du føler trang til at skære i dig selv når tingene går dårligt. Du bliver nødt til at finde noget at du kan gøre i stedet for, for arrene på din arm er for evigt. Jeg synes du skal fortælle en forælder eller sygeplejerske/psykolog på din skole hvordan du går og har det, så de kan hjælpe dig, for det er ikke altid lige let selv at løse problemerne.

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..for det første vil jeg takke en million gange for jeres side og hjælp. Den har hjulpet mig til at få hjælp med både selvmords tanker, stoffer og familieproblemer, og har virkelig ændret mit liv 100%"

- Anonym