Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6350 svar de sidste 13 år
2014-09-13T09:45:57: 2014-09-14T16:15:55: 2

Brevkassespørgsmål

Pigen i Føtex


Hej

Jeg var forbi den lokale Føtex i går og da jeg var forbi kassen for at købe noget så sad den sødeste pige ved kassen og hun sad da og kiggede og hun smilede til mig og jeg smilte igen og hun sagde god weekend til mig men jeg ved ikke om det betyder noget når hun siger det eller hvad skal jeg tro, det er sådan at jeg er genert så ved ikke om det er godt at skrive til hende på facebook eller skulle jeg have bedt om hendes nummer som jeg tror hun ikke vil af med på arbejde. Hvad gøre jeg/skulle have gjort det.
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2014-09-14T15:25:48 1
Majbrit

Hej Peter.

Jeg ved desværre ikke om det at hun smilte og sagde god weekend, betyder noget.

For det meste er det noget man skal sige, og det er en del af jobbet.

Jeg synes helt bestemt du skal skrive til hende på facebook, hvis du er interesseret. I kan jo starte med at skrive, også kan du jo se hvordan det går. Hvis det går godt, kan du jo evt. invitere hende ud.

Kh Majbrit

2014-09-14T15:39:36 1
Josefine
Hej Peter :)

Hun kan jo sagtens have sagt det fordi at det er meget almindeligt at sige til folk, der kommer i butikker og handler, men hvis du er i tvivl synes jeg da du skal tage kontakt til hende! Det kan sagtens være hun sagde det fordi hun også syntes du var så. Og så synes jeg du skal gøre det på den måde du føler dig mest tryg :)

Held og lykke !

Knus, Josefine

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om andre ting

"Hej UngZone, og tak for jeres pålidelige brevkasse, som jeg har haft meget gavn af, da jeg har skrevet ind til jer før"

- Anonym