Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2011-01-05T21:46:47: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg Kan Ikke Danse!


Kære Brevkasse...

Tak på forhånd fordi i lytter til mig og evt. kommer med et råd eller nogle stykker.

Jeg går bare lige til sagen. Mit problem er at jeg IKKE kan danse! Jeg føler mig for genert til at kunne "slå mig løs" Men har da danset til fester men synes at det ser grufuldt ud for jeg kan ikke nogle moves :(

Jeg har en kæreste som jeg har været kærester med i 7 måneder og vi har ikke været til fest sammen men hun er rigtig god til at danse og vi har flere gange talt om at gå til fest sammen og det. Men hun siger dog også at hun ikke gider at danse med folk der ikke kan danse og der ikke er noget værre end folk der ikke kan danse. Jeg vil så godt gøre hende glad ved at netop "komme hende i forkøbet" og lærer nogle trin så jeg ikke ser dum ud til fester. Det er Fest trin og lignende jeg leder efter råd til fordi jeg netop godt ville være typen som slår sig løs, men kan bare ikke få mig selv til det fordi jeg ser så dum ud pga. jeg ikke kan nogle trin! Jeg hader at være typen der sidder i sofaen i siden og ser på alle de andre danse og synes det ville være ret så ydmygende at gå til fest med min kæreste og hun så synes jeg danser elendigt. Jeg takker på forhånd og er glad for det råd i evt. kommer med :-)

Hilsen Philip..
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2011-01-05T21:46:47 1
Michela
Hej Philip.

Bare fordig at man ikke kan nogle moves eller andet betyder ikke at man er en dårlig danser, man danser som man selv har lyst til, og hvis andre folk ikke kan lide det er det jo bare ærgeligt. hvis din kæreste ikke kan lide dig pga hun sys du danser grimt, så hun jo ikke den rette.

M.V.H 'Michela
2011-01-05T21:46:47 1
Daniel
Hej Philip.

Du skal skam ikke være bange, der er mange der ikke kan nogle trin som sådan, men virkelig bare prøver sig frem og måske lige sidder i siden de første 10-20 minutter og holder øje med hvordan de andre danser og så bare fyre den af så godt som de kan efter det :)

Det er klart at du synes det er ydmygende, men man bliver simpelthen bare nødt til at glemme at man er bange og så bare slå sig løs, det er i hvert fald den nemmeste måde at komme over det på :)

Eventuelt kan du spørge en kammerat om han kan lære dig nogle moves og så bare prøve sammen med ham og husk og fortæl kæresten at du ikke føler at du kan danse og at du er bange for at ydmyge dig selv, for måske kan hun lære dig nogle moves, da piger ret ofte kan danse på en helt masse måder.

Håber du kunne bruge svaret.

Held og lykke.

Hilsen Daniel.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym