Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2011-08-16T17:57:17: 2

Brevkassespørgsmål

Følelser pisser mig af


Hej Brevkasse(Eller hvad jeg skal kalde jer) Først og fremmest tak for en brevkasse, der finde ikke mange pålidelige brevkasser på nette. Her kommer (næsten) hele min livshistorie, og jeg er ked af det men jeg er nød til at starte fra begyndelsen. Det hele startede i september 2009, hvor jeg mødte en sød fyr der hedder Sean, og vi blev ret hurtigt forelsket, men han er mormon (altså han går mere i kirke og nogle specielle ting, men han måtte altså ikke have en kæreste før han bliver 16, og han var 14 der) og min veninde Sofie som også er mormon og hun blev ret sur over at vi li'som var "venner med fordel" så jeg stoppede forholdet fordi jeg sårede min veninde ved at se ham, vi holdte så en pause på nogle få måneder men tre uger før min veninde Sofie's store fest hvor vi begge var inviteret begyndte vi at skrive sammen igen og flirtede, den store fest kom og vi havde det mega godt sammen, men han var lidt fraværende, og det irriterede mig, men jeg tænkte ikke mere over det, der gik et par dage og han forandrede sig så jeg gjorde det helt forbi, en måned senere fortælle min anden veninde Freja at hun kyssede ham til festen, selvom hun vidste at jeg var forelsket i ham... Okay jeg var så ked af det i lang tid og mine forældre var ved at give mig psykologhjælp, men jeg kom mig så over ham kort tid efter sommerferien 2010, jeg begyndte at se andre fyre, men jeg turde ikke binde mig fordi jeg vare bange for at blive såret, hver gang jeg fandt en ny fyr endte jeg på en eller anden måde med at møde Sean og blive mega forelsket (eller i hvert fald meget betaget) i ham igen, så jeg ender (igen) med at gøre det forbi med "min nye fyr" der gik så lang tid hvor jeg ikke har set Sean og jeg har nu fået kæreste på, altså fast og alt muligt... Meen igår holdte min veninde Sofie og jeg en fest hvor han selvfølgelig var inviteret, og han har fortalt mig at han stadig savner mig og ville kysse mig i går hvis vi havde været alene, og jeg havde på en eller anden måde også lyst til at kysse ham, men jeg var bevidst nok om at jeg har en kæreste, og jeg vil ikke såre min kæreste for jeg ved jo li'som hvordan det føles at ens kæreste er utro, og jeg elsker min kæreste rigtig meget, men han bor bare på Langeland og jeg i Odense det er ret langt fra hinanden, så jeg kan ikke helt finde ud af hvad fanden jeg skal gøre nu! Sean og jeg har tidligere sovet sammen hvor vi har ligget i ske, men det er aldrig alene, hvor vi bare har haft det så godt sammen, men jeg vil heller ikke udsætte mig for den smerte hvis han nu kunne finde på at kysse andre mens vi er sammen igen, selvom han angre og han stået udenfor mit vindue i regnvejr (totalt li'som i film) og råbt op og bedt om tilgivelse, og jeg har tilgivet ham, men jeg ved bare ikke helt hvad jeg skal gøre, og jeg ved det er forvirrende, men bæ'r over med mig og ALLE mine ord, men hjælp mig for jeg er bare lidt forvirret, og undskyld jeg bruger så meget af jeres tid, men hver sød at hjælp mig! Venlig Hilsen Justine.
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2011-08-16T17:57:17 1
Hej Justine .. :)

Vores tid , er til for at hjælpe dig :)

men jeg tror at inderste inde, så er det Sean du gerne vil have, du er ikke rigtig kommet over ham.

jeg synes du skal holde dig fra alt det der kæresteri, indtil du har fumdet ud af dine følelser.

for du bliver mere forvirret, når du også har en kæreste du skal tænke på .

jeg synes i bund og grund, at du skal finde rundt i alle dine følelser, da du i sidste ende kommer til at såre dig selv, fordi du skal vælge. og det er ikke en sjov sitiation at komme ud i.

Jeg håber at du kunne bruge mine råd.

Hilsen Anna Catharina
2011-08-16T17:57:17 1
Daniel
Hej Justine :)

Det er i orden at bruge mange ord, det giver ofte en bedre opfattelse af den situation som du vil have hjælp til.

Nu du har kæreste på og er glad for ham, så bliv ved ham, men kun hvis du ikke lever på en løgn, altså at du kun har ham fordi du ikke ved om du skal have noget med Sean igen, for hvis du holder din kæreste for nar på den måde, så er det lidt ligesom at være utro.

Men du skal finde ud af inde i dig selv om du vil have din kæreste eller om du vil have noget med Sean, så du kan blive glad og være sikker på dit valg.

Om han kysser med andre mens i er sammen, ja det er der kun en måde at finde ud af på og det er ved at have et forhold med ham og så finde ud af om han gør det eller ved at se om han kysser med andre, mens han er i et forhold.

Men det er pænt af ham at gøre lidt ligesom i film, det virker på en måde som om at han er helt væk i dig og det har vidst taget dit hjerte med storm.

Håber du kunne bruge svaret.

Held og lykke.

Hilsen Daniel.

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget"

- Anonym