Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2011-08-14T21:03:52: 2

Brevkassespørgsmål

Vi vokser fra hinanden.


Jeg har haft en veninde der har været den bedste i godt 3 år. Vi har været igennem meget sammen.

Vi har altid boet en halv times kørsel fra hinanden indtil her sidste år hvor hun flyttede til min skole, fordi hendes familie ville flytte til min by. Selvom vi gik i skole sammen gik det ekstremt godt imellem os. Indtil her for 3 måneder siden da hun flyttede til vores by. Så begyndte vi at snakke mindre sammen, vi blev hurtigere irriteret på hinanden, vi havde kun haft 2 store skænderier før i tiden, men nu er vi begyndt på mange små diskutioner. Alle mine andre veninder spørger mig om vi er ved at vokse fra hinanden, og vi har også først nu snakket lidt om det.. Men jeg er bare slet ikke klar til at lægge alt det vi har haft sammen bag i mig, vi lavede rigtig mange fantastiske ting sammen. Og hun er den jeg ville have med på ferie til sommer. Hun er virkelig den bedste, og jeg er meget bange for at jeg ikke møder andre lige så unikke personer som hende. Jeg kan godt li at være meget useriøs og have så meget sjov og fjolleri som overhovedet mulig, og det ville hun også engang, men nu er hun begyndt at være meget seriøs og reagere meget voksent.. Så det er så nu jeg beder om råd til hvad jeg for eksempel kunne gøre?

Mvh. Louise
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2011-08-14T21:03:52 1
Hej Louise.

Det er jo kun godt for jeres venskab, at de kan blive træt af hinanden, for så bliver jeres venskab mere stræk, og selvom man er bedste veninder, behøver man ikke snakke hver dag sammen. Det godt i har nogle dage for jer selv, jo mere har i at fortælle til hinanden, og jo mere er i glad for at være sammen med sin bedste veninde.

Men tror ikk i er ved at vokse fra hinanden, og det er nu meget nomalt at fra man er fra de 15 bliver mere seriøse og voksen :)

Håber du kan bruge mit råd, ellers er du velkommen igen :)

Med venlig Hilsen Jeanette Irene O. Andersen.
2011-08-14T21:03:52 1
Daniele
Hej Louise.

Det er et kompleks at man er mere sammen end før. Når du f.eks. går på efterskole kan du også føle at du bliver hurtigere uvenner med andre - ligesom i din situation. Når man er alt for meget sammen, sker der ting som ikke har været sket før hen.

Jeg vil råde dig til at tage en snak med din veninde, og høre om hun er med på at i ikke er ligeså meget sammen som i plejer.

Men det er ikke altid at det kan lade sig gøre, altså at det bliver det samme som før. For folk forandre sig, og det er der ikke nogle der kan gøre noget ved.

Håber at du kunne bruge min svar.

Med venlig hilsen,

Daniele :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym