Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6598 svar de sidste 13 år
2011-08-14T21:05:32: 2

Brevkassespørgsmål

Hår!!!


Hej jeg er en pige på 14 år, jeg har utrolig meget hår forneden, jeg barbere mig, men mit hår vokser urtoligt hurtigt, jeg syntes også mit hår sidder langt over ved røven, er det meget unormalt? :((
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2011-08-14T21:05:32 1
Hej Hende den usikker :)

Ja det er nu meget normalt, du er jo meget meget ung i nu, så det skal jo nok gå, du er bare hurtgiere moden end andre, og det er altså okay, så det skal du ikke være ked af eller usikker over.

Og du skal prøve det der voks med det der papir til det tager roden af det hele og vokser ikke så hurtigt igen, er sikker på det hjælper, for når du barber dig tager du ikke roden af dit kønshår, og det samme glæder på bene, det bedst med voks :)

Håber du kan bruge mit råd, ellers er du meget velkommen igen :)

Med venlig Hilsen Jeanette Irene O. Andersen.
2011-08-14T21:05:32 1
Daniele
Hej "Hende som er usikker ?" :).

Jeg vil nu sige at det er meget normalt som 14-årige at få hårvæks "forneden", da du lige er i starten af pubperteten og derved kan hårvæks ikke kontrolleres uden videre.

Hvis du føler en stor ubehag, så kan du derimod gå til din personlige læge (anonymt) om høre om det kan være rigtigt.

Husk - det er normalt at håret vokser, endda ret hurtigt.

Med venlig hilsen,

Daniele :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Vil lige slutte med at sige tusinde tak for en fed brevkasse, jeg synes det er så cool at i hjælper så mange unge med deres problemer.."

- Anonym