Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4014 spørgsmål og givet 6600 svar de sidste 13 år
2011-08-16T17:52:39: 2

Brevkassespørgsmål

Barbering. Hurtigt voksende hår!


Jeg har SÅ mange problemer med at barbere mig dernede. og tør ikke spørge nogle om hjælp. for når man er 18 år burde man kunne finde ud af det hele dernede. men jeg har meget hurtigt voksende hår. når jeg får barberet mig, får jeg måske lidt knupper, men for det meste kan det blive okay. så allerede samme dag, eller i hvertfald dagen efter, begynder jeg allerede og stikke dernede, og inden næste dag så er omme. er jeg FYLDT med knubber dernede. helt sindsygt, får nærmest noget der ligner bumser. og det gør ondt ondt og klør! hvad skal jeg gøre? har lige fået en kæreste som jeg gerne vil have fast sex med. men det lidt svært når jeg kun kan have sex tit når jeg kun er pænt barberet en sjælden gang i mellem, for bliver næsten nød til at vente til knubberne er gået væk til jeg kan barbere mig igen.. HJÆÆÆÆÆLP :'( har haft problemer med det så længe. og er ved at blive sindsyg nu. for kan ikke fortælle min kæreste hvorfor vi kun kan have sex en gang i mellem :'( :'( tænker jeg skal vokses dernede. men det tør jeg ikke. det gør så ondt. og så skal man til sådan en profecionel, og der koster penge osv.? andet jeg kan gøre? :( som ikke gør ondt?? håber virkelig jeg får svar! MVH Camilla !
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2011-08-16T17:52:39 1
Hej Camilla :)

Jeg kan fortælle dig at efter 2 timer, så begynder hårerne at vokse ud igen. så det meget normalt .

knupper kan ofte være skægpest. derfor er det en god idé at skifte skraber ofte. :)

og jeg vil fraråde at blive vokses dernede, da det er en stor smerte, og typisk for man røde knupper bagefter.

men hvis du vil undgå alt det der, kan man blive laserbehandlet, også vil der ikke vokse hår der mere, efter man har fået 3 - 4 behandlinger., det er godt nok ikke helt billigt, men det er heller ikke dyrt, men det er god løsning, så slipper du både for hår, og knupper.

håber du kan bruge mine råd. :)

Hilsen Anna Catharina. :)
2011-08-16T17:52:39 1
Daniele
Hej Camilla.

Du skal bare vide, der er intet pinligt i det - selvom at du er 18 år.

Hvis du bliver i tvivl med vores svar fra brevkassen, så kan du anonymt opsøge din læge og få svaret at vide.

Mit råd er blot at du bliver mere renlig i netop "det" område - hvis du ikke allerede er det. For defination af "bumser" er uren hud.

Og dette skal nok tages i kraft snarest da det kan afgive "svamp", som er en sex-sygedom - eller bare alm. svamp :).

Håber at du har fået nogle gode svar som du tager til dig.

Med venlig hilsen,

Daniele Buttigli

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym