Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2011-08-16T17:49:46: 2

Brevkassespørgsmål

Min veninde kan li' min hemmelige flirt


Hej.

Jeg er en pige, der for noget tid siden kom til at kysse med min ven. Vi kysser kun når vi er helt alene! Så jeg valgte kun at fortælle det til min bedste veninde. Det er ca. 3 uger siden vi sidst har lavet noget, fordi vi ikke har været helt alene. Vi har aldrig fået talt om, hvad der skete imellem os, og hvordan vi har det med hinanden.

Men nu har en af mine veninder fortalt mig, at hun godt kan lide ham! Hvad skal jeg gøre? Jeg vil gerne være sammen med ham, men jeg ved ikke engang om han har det på samme måde! Og jeg kan ikke være sammen med ham nu, hvor jeg ved, min veninde kan lide ham! Jeg har ikke sagt noget til min veninde om vores hemmelige flirt, så nu forventer hun jo, jeg skal hjælpe hende med at score ham. Men hun siger, hun ikke tror han er vild med hende. Men vil hun nogensinde glemme ham nok til, at det vil være okay for mig at lave noget med ham igen, hvis han vil ?

Ved slet ikke hvad jeg skal stille op !
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2011-08-16T17:49:46 1
Daniele
Hej Anonym :)

jeg synes først og fremmeste at du skal tage en snak med din veninde, om du har lidt med drengen, og at i hygger jer engang i mellem.

og bagefter synes jeg at du skal tage en snak med fyren. så i også kan få talt i gennem :)

Hilsen Anna Catharina :)
2011-08-16T17:49:46 1
Daniele
Hej anonym.

Jeg vil råde dig til at snakke med "din hemmelige flirt", og sige til ham at din veninde godt kan lide ham, og om han kan lide hende eller dig. På den måde finder du ud af om du er sikret til at fortsætte med at være sammen med ham.

I forbindelse med at "hjælpe" din veninde, vil jeg råde dig til at sige til hende at du ikke kan hjælpe hende da det er bedst at hun prøver selv.

Ellers skal du lige snakke med ham om han vil være sammen med dig, og derefter kan i offentliggøre det. Hvis hun bliver sur, så er der ikke noget at gøre ved det. Så må i fortælle sandheden om at du har været vild med ham i et stykke tid.

Med venlig hilsen,

Daniele :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Det er første gang jeg benytter denne hjemmeside, men har hørt en masse godt om den!"

- Anonym