Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2011-08-16T19:21:19: 2

Brevkassespørgsmål

letpåvirkelig


hej med jer!

jeg er en 16 årig pige som har et problem: Jeg bliver meget let påvirket af hvad andre synes om mig, og hvis jeg f.eks har haft en dårlig dag og været lidt mindre glad end jeg plejer, eller kommer op og diskutere med en eller anden tror jeg automatisk at de ikke vil snakke med mig mere, for hvem vil være sammen med en der er sur? dette stresser mig vildt meget, da jeg ikke giver mig selv lov til at være lidt stille og have en dårlig dag, uden at få virkelig dårlig samvittighed!

er der noget jeg kan gøre for at løse dette psykiske problem? så vidt jeg husker, tror jeg ikke det har noget at gøre med tidligere hændelser eller svigt, men jeg kan simpelthen ikke finde ud af hvad der gør at jeg føler sådan! på forhånd tak for hjælpen :)
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2011-08-16T19:21:19 1
Hej Carpe Diem :)

Det lyder da ikke at fedt at have det sådan.

Jeg tror problemet er at du har for lavt selvtidlid.

jeg tror at du har brug for en rigtig god veninde til at støtte dig igennem denne svære tid.

jeg ved at det ikke er sjovt at have det sådan.

men du er nød til at vende den anden kind til og være sej. det de andre synes, skal du være ligeglad med, med mindre det har noget med din personlighed at gøre.

og det er meget normalt at efter man har diskuteret at man føler man ikke lige er venner, men det går hurtigt over igen .

håber at du kunne bruge mine svar/råd.

Hilsen Anna Catharina . :)
2011-08-16T19:21:19 1
Daniele
Hej carpe diem.

Dit problem kan skyldes manglende selvrespekt, og at du ikke har noget selvtillid. Dette problem er typisk i din alder, og vil ikke være et problem senere hen hvis du bearbejder det. Det handler om at tænke lidt mere på sig selv.

Du kan sagtens løse det, bare du vil :).

Med venlig hilsen,

Daniele :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg vil lige i starten pointere at jeg elsker den måde i støtter og kommer med tip til unge med problemer."

- Anonym