Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2011-08-17T18:53:37: 2

Brevkassespørgsmål

Jeg er utryg ved andre mennesker.


Hej,

Jeg er en pige på femten år. Jeg føler mig vellidt blandt folk og jeg har en omgangskreds, som er af en fin størrelse. Jeg har det meget svært ved, at være alene med folk fordi jeg bliver ved, at tænke over ting man kan snakke om ellers er jeg generelt bange for, at sige det forkerte. Mine samtaler fører ingen steder og jeg er begyndt, at tro at jeg er kedelig. Jeg frygter, at jeg skubber folk fra mig når jeg intet har at sige og det ønsker jeg bestemt ikke. For nogle år siden var jeg meget snakkesalig og tænkte slet ikke så meget over hvad jeg sagde, selvfølgelig uden at være uhøflig. Jeg forstår ikke hvordan det kan ændre sig på den måde. Mit spørgsmål er derfor:

Er der nogen, der har prøvet dette? Er der nogen, der kan hjælpe mig af med dette eller som kan komme med råd til hvad jeg kan gøre?

Jeg er begyndt, at blive utroligt ked af dette og jeg vil gerne have glæden ved andre mennesker tilbage. Er der nogen derude, som kan hjælpe mig?
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2011-08-17T18:53:37 1
Hej Anonym :)

jeg tror at du er blevet genert, og det er meget normalt.

du skal ikke være bange for at sige noget forkert. og jeg tror bestemt ikke at du er kedelig :)

men nu er du 15, og man ændre hele tiden personlighed i den alder du er . og jeg tror helt bestemt at du kommer over det igen. du skal bare give det lidt tid..

jeg har dog aldrig prøvet det selv. men jeg kan forstå dig. :) du skal bare åbne dig op igen.

Hilsen Anna Catharina :)
2011-08-17T18:53:37 1
Daniele
Hej Anonym.

Jeg tror dit problem er at du har mistet selvtilliden, og er bange for andre mennesker (for hvordan de reagere når du siger noget). Lad være med at tænk over hvad de siger til det du siger - bare snak! Det er bedst for dig!

Begynd at snakke med nogle flere, så skal det hele nok vende sig.

Med venlig hilsen,

Daniele :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Hej Ungzone! - I nice!"

- Anonym