Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2011-08-17T19:09:14: 2

Brevkassespørgsmål

Selvmordtanker


Kære brevkasse..... Jeg har gået i et par dage nu med rigtig mange tanker omkring livet og jeg føler ikke at jeg har noget at leve for, jeg begyndte at skære i mig selv for et års tid siden nu (gør det ikke vildt meget) og jeg har haft selvmords tanker her de sidste par dage, en periode i 7. klasse (går i 8. nu) og så en gang da jeg var en 10 år eller sådan noget bandt jeg en lang snor rundt om halsen på mig og truede min mor med at kvæle mig selv. Hvad skal jeg gøre ved mig selv?
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2011-08-17T19:09:14 1
Hej Lillepigen. :)

det lyder altså ikke rart at du går rundt med selvmords tanker.

Jeg synes at du både skal søge læge og en psykogolog. så du kan få snakket om dine problemer igennem.

det er det eneste råd jeg kan komme med.

Hilsen Anna Catharina. :)

2011-08-17T19:09:14 1
Daniele
Hej Lillepigen.

Dit problem er en typisk pigeting i din alder. Det handler om at du ikke har selvtilliden i orden, og at du er bange for omverdenen. Du skal bare vide en ting - det hjælper ingen steder hen af skære i sig selv, det gør kun tingene værre i den givende situation.

Snak med din mor om problemet, og efter det, så tag en snak med din personlige læge om dit problem (sammen med din mor).

Med venlig hilsen,

Daniele :)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym