Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3435 spørgsmål og givet 5923 svar de sidste 12 år
2018-11-22T13:03:10: 2018-11-25T12:51:39: 1

Brevkassespørgsmål

Drømme

Indsendt af pige15 år


Hej UngZone, der er den her dreng ( han går i min nye klasse ) som jeg meget godt kan lide, men jeg tør ikke helt at kunne lide ham. Jeg har oplevet at han har ventet i klassen, på at vi skulle følges ud, men han gjorde det lidt stille sådan som han lige tabte sin blyant så det tog længere tid indtil jeg var færdig.

Vi har en del ting til fælles, men jeg tør ikke rigtig at snakke så meget til ham ( ikke fordi jeg ikke kan, vi har snakket sammen )

Her for nogle dage siden havde jeg en drøm, om at vi var på et slags hotel hele klassen og nogle andre børn var der også. I drømmen der var det mørkt på et tidspunkt og jeg gik helt amok, gik over der hvor drengene sad, og så begyndte jeg at kramme ham drengen, og det virkede som om det ikke gjorde ham noget, men så selvfølgelig er der nogle piger som er dumme, og jeg begynder at råbe helt sindssygt om ting der er sket for mig der er slemme, fordi den ene pige siger hun er ved at dø over hun havde de mindste acne ( ved ikke hvorfor jeg lige blev så sur over det ) men så er vi ligepludselig på hans hotelværelse ( der tre børn mere på hans værelse ) og han sagde at han kun vil have mig, og så vågnede jeg.

Det var lidt en mærkelig drøm fordi jeg kan stortset huske det hele ( tror jeg ) og betyder det måske på en eller anden måde han også kan lide mig? Eller er det bare tilfældigt.

Tak på forhånd :)

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2018-11-24T23:43:59 1
Michelle

Hej og tak for dit spørgsmål :-) 

Angående om drømmen betyder at han kan lide dig, tror jeg ikke. Det betyder selvfølgelig ikke, at han ikke kan lide dig. 

Du siger selv at du  har en fornemmelse af at han nogle gange fumler lidt med nogle ting for at I kan følges ud. Det tænker jeg da er et ret godt tegn på at han er interesseret i dig på en eller anden måde. I forhold til drømmen tænker jeg mere at det måske omhandler at du har et ønske om at I skal blive til mere end I er nu, men som jeg tolker det på det du skriver, er der nogle ting der blokere dig i at gå videre. Nu ved jeg ikke hvad det er der er sket for dig, men jeg håber at du har fået bearbejdet dem eller i hvertfald er i gang. Jeg tænker at du skal prøve at se lidt ind ad og overveje hvad det er der gør, at du ikke rigtig tør kunne lide ham? og så måske få gjord noget ved det. 

Jeg håber du finder ud af det og at du får arbejdet med hvad det lyder til, at du går og tumler med. Hvis det er, er du selvfølgelig velkommen til at smide endnu et indlæg her inde omkring de ting du har oplevet og så vil vi med glæde prøve at hjælpe dig så godt vi kan :-) 


De bedste hilsner 

Michelle  

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym