Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3435 spørgsmål og givet 5923 svar de sidste 12 år
2019-01-08T22:15:23: 2019-01-10T10:31:42: 1

Brevkassespørgsmål

Jeg har et problem....

Indsendt af pige14 år


Jeg er næsten 100% sikker på at jeg har sygdommen diprimaton. De ting som plejer at gøre mig glad er ligesom alle andre ting. Triste og kedelige. Jeg ligger i min seng næsten vær aften og tænker på hvad der går galt i mit liv siden det er endt sådan. Jeg mener det her dybt seriøst ALT går galt. Jeg føler at jeg har mistet alle mine venner. Rygter spreder sig om mig og jeg kan snart ikke holde til mere. Vær aften ligger jeg i min send ked ad det og deprimeret mens mine øjne er fuld af tåre som triller ned af min kind en efter en... jeg skriver til jer nu forud det her snart har forgået i 2 måneder! Jeg kommer i skole vær dag og lader som om alt er okay... det er virkelig svært og det bliver ikke nemmere.... jeg har flere gange tænkt på at alt ville være bedre hvis jeg ikke var her. Jeg har virkelig brug for hjælp🙏🏼
pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2019-01-09T09:49:36 1
Regitze

Hej med dig. 

Det lyder virkelig ikke sjovt! Mange mennesker oplever en større tristhed her i vintermørket, da vores krop ikke får så meget lys, og derfor ikke danner så meget D-vitamin, hvilket kan bidrage til at vi bliver trætte og uoplagte. 

Det kan hjælpe at skrive ens tanker og følelser ned. Simpelthen bare skrive det hele ned, uden at tænke over det, og uden nødvendigvis at dele det med nogle. Det kan i sig selv lette noget af "trykket", og det kan måske give dig et klarere billede af, hvad der foregår. 

Det lyder som om, du har brug for at tale med nogle om det. Kan du tale med en ven/veninde, en lærer eller din mor om det? Det er vigtigt at få sat ord på, når man har det skidt. Så kan man få tømt hovedet for tanker, og det er ofte således, at alle de negative og uhyggelige følelser, bliver mindre, når de bliver sagt højt. Det kan virke meget skræmmende at skulle fortælle en anden person, at man har det skidt, men jeg lover dig, du vil få det bedre. Jeg er sikker på, at dine nære ikke ønsker, at du skal have det skidt, og gerne vil hjælpe dig! 

Jeg håber det var nogle råd, du kunne bruge, og så håber jeg selvfølgelig, at du får det bedre. 

Mange hilsner fra Regitze 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

".. jeg elsker brevkassen, og den har hjulpet mig meget."

- Anonym