Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3489 spørgsmål og givet 6012 svar de sidste 12 år
2019-03-23T16:40:54: 2019-03-27T10:28:41: 2

Brevkassespørgsmål

Store pupiller

Indsendt af pige12 år


Hej Ungzone jeg er en pige på 12 der har meget store pupiller jeg har prøvet at google lidt men jeg syntes ikke det giver et konkret svar på mine spørgsmål jeg håber i kan hjælpe.

Hvorfår har nogle store pupiller?

Er det sjældent eller normalt?

Kan det påvirke mig som person at have store pupiller?

Syntes drenge det er intendant eller kan de droppe dig på grund af det? 

Jeg har undret mig over det meget længe og jeg kan forsikre jer om at det ikke skyldes stoffer eller alkohold

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2019-03-25T20:34:50 1
Benedicte

Hej du,
Jeg ved desværre ikke ret meget om pupiller, og jeg lægger personligt ikke mærke til størrelsen på andres eller mine egne pupiller. Jeg ved dog, at størrelsen kan have noget med lyset at gøre og derfor svinger størrelsen for det meste lidt. Af den grund tror jeg også, at det er meget normalt at nogle har større pupiller end andre og omvendt. Dernæst synes jeg bestemt ikke, at du skal bekymre dig om det påvirker dig eller om drenge kan lide det. Jeg har aldrig hørt om nogen, som blev droppet pga. store pupiller, så der kan du være helt rolig. Jeg tænker ikke, at du skal tænke videre over det, for det er lidt ligesom at nogen har rødt hår og andre blondt - sådan er vi bare skabt ;)

- Benedicte

2019-03-26T13:01:53 1
Michelle

Hej med dig og tak for dit spørgsmål :-) 

Det er ikke et emne jeg ved særlig meget om desværre, så min umiddelbare tanke er at folks øjne er forskellige. Ellers har jeg hørt noget om at når man koncentrer sig og viser interesse for noget så udvider ens pupiller sig :-). Samt alt efter hvordan lyset er udvider og trækker de sig også sammen, jo mindre lys = jo større pupiller og omvendt. 

Af hvad jeg ved af kan det ikke påvirke dig som person at du har store pupiller. 

I forhold til drenge, tror jeg at de er ret ligeglade med om man har store eller små pupiller. Jeg tror ikke at det er noget de flese ligger mærke til overhovedet, jeg tænker i hvertfald personligt ikke selv over det. 

Jeg håber at du kan bruge mit svar. 

De bedste hilsner 

Michelle :-)  

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om andre ting

"Jeg vil gerne lige sige jeg har brugt siden før og følger med! Det er en virkelig stor hjælp tak!"

- Anonym