Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4570 spørgsmål og givet 7139 svar de sidste 16 år
2019-05-16T14:09:22: 2

Brevkassespørgsmål

Tak for svaret

Indsendt af pige21 år


Jeg skrivet ind om ham den pædagogstuderende som er på mit opholdssted og er et år yngre end mig jeg har kunnet bruge svaret og tak og jeg er glad for at han er blevet ansat i 12 timer mens han gør pædagogen færdig jeg har brugt jeres råd med ikke at tænke på hans alder og fokuser på de ting han hjælper mig med og på nogen punkter er han jo mere moden fordi han bor selv og er ved at uddanne sig til pædagog og jeg vil faktisk sige at han er den jeg snakker bedst med nu 
pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2019-05-17T19:29:15 1
Maja

Hej! 

Jeg er så glad for at du kunne bruge svaret til noget! Nogle gange har man brug for et andet perspektiv. Det glæder mig at du faktisk har fået en person, som du kan knytte dig til, og som måske kan relatere mere til de ting, du går med - netop på grund af alderen. Hvis der opstår en situation eller lignende, som du har brug for at vende, så skriv endelig igen.

Jeg ønsker dig al held og lykke i fremtiden! 

Det kærligste hilsner

Maja

2019-05-17T22:06:09 1
Sofie

Hej med dig,

Tak for din tilbagemelding. Det er jeg rigtig glad for at høre :-)

Alt held og lykke fremover.

Kærlig hilsen,

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym