Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4093 spørgsmål og givet 6701 svar de sidste 14 år
2019-09-29T02:06:37: 2019-09-30T17:50:35: 2

Brevkassespørgsmål

Det værste mareridt i nat!

Indsendt af pige12 år


Kære brevkasse.

Jeg kunne ikke finde en kategori så jeg valgte bare “andre ting”

Nåh.. i nat så havde jeg en frygtelig drøm om, at mig og min familie var taget på en ferie til et andet land. Ligepludselig så er der en hel masse kæmpetrolde rundt i landet. Det var helt forfærdeligt for nu vidste jeg allerede, at det ville blive sådan noget Try not to die agtigt. Så fik jeg et hus hvor at jeg kunne sove sammen med min mor og en sød dreng. Problemet var så at selfølgelig var der jo en kæmpetrold i vores seng. I starten syntes vi at det var okay agtigt. Men altså vi havde jo overlevet de der ‘mange’ dage såe.. nu kom trolden ind og sagde til os “Nåh. Hvem skal slå?” Spurgte han og kiggede på min mor. Min mor ville gerne gøre det istedet for at jeg skulle dø af en kæmpetrold. Så min mor går udenfor og taler med trolden alene. Så jeg er alene med ham der den lidt søde dreng. Så jeg tænkte “jeg ved at jeg snart dør” så jeg kyssede ham fordi at jeg ikke havde prøvet det i nu. Så vågnede jeg og det var helt ubeskriveligt forfærdeligt.

Jeg var jo så ked af det da jeg vågnede. Jeg søgte så på nettet om hvad det betyder at dø i sin drøm, men jeg kan ikke finde det. 

Hvad betyder det? Eller jeg skal bare have noget hjælp i hvert fald..

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2019-09-29T19:17:59 1
Kamilla

Hej med dig,

Det lyder til at du har haft en virkelig udbehagelig drøm, og jeg forstår godt at du bliver trist. Ofte kan drømme føles meget virkelige og efterlade os med en masse forvirrende følelser efterfølgende. Angående betydningen af din drøm er der ikke noget simpelt svar. Vi er alle forskellige, og du kan nok ikke blot finde et konkret svar på nettet. Nogle gange kan drømme bunde i konkrete oplevelser i din hverdag, måske noget som præger dine tanker eller noget ubevidst, som du ikke er klar over. Jeg tænker ikke nødvendigvis at drømme om døden er negative, men kan have en positiv betydning. Måske kan det handle om, at du på en eller anden måde er ved at ændre dig og tager afsked med noget? Desuden finder jeg det interessant, at du vælger at kysse med ham "den søde dreng", på trods af at du bliver jagtet af trolde. Dog er det vigtigt for mig at nævne, at dette selvfølgelig kun er spekulationer. 

Jeg håber mit svar kan hjælpe

Venlige hilsner Kamilla

2019-09-30T11:10:49 1
Michelle

Hej med dig 

Det lyder virkelig ikke særlig rart for dig. Så vidt jeg ved er det en meget naturlig/normal ting at drømme om døden enten en selv eller andre. Jeg kan anbefale dig at søge på 'Michael Rohde døden', jeg synes han kommer med en meget fin beskrivelse af hvad det kan betyde. Jeg ved ikke selv særlig meget om drømmetydning, men prøv som sagt at søg på ham.  

Jeg håber at du kan bruge mit svar, du er altid velkommen til at skrive her ind igen. 

De bedste hilsner 

Michelle :-)

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"..tusind tak for denne hjemmeside, i har hjulpet mig ret mange gange bl. a. ved at stoppe en spiseforstyrrelse/depression inden det gik helt galt og meget mere, så tak for det."

- Anonym