Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2020-01-26T17:23:50: 2020-01-28T13:12:46: 2

Brevkassespørgsmål

Bedste ven er bi

Indsendt af pige13 år


Hej min bedste ven er bi ( det er en pige ) og hun har lige fortalt mig at hun er mega vild med mig.... Jeg er ikke bi og ved ik helt hva jeg ska gøre... Da vi altid har været såren at vores klasse af pigerne tager hinanden på patterne og slår hinanden i røven... Men det er bare mærkeligt nu.... Hun betyder så meget for mig. Har virkelig brug for hjælp... Ved ik hvordan man skal kunne lade som ingen ting nu?... Hvis hun er vild med mig ændre det jo alt! Hvad skal jeg gøre?
pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2020-01-27T03:22:19 1
Gustav

Hey du!

 

Jeg forstår godt, at du skriver herind, for det lyder som en svær situation, som du står i.

Du spørger, hvad du skal gøre nu, når din veninde har fortalt, at hun er vild med dig.

Jeg synes, at du skal tage en snak med din veninde om, hvordan du har det. Hun kan ikke gøre for, at hun føler, som hun føler. At hun fortæller dig om, at hun er glad for dig, er hendes første skridt til at komme over de her følelser. Derfor ønsker hun ikke, at tingene bliver underlige. Samtidig kan du ikke gøre for, at du ikke har følelser for din veninde. Du ser hende sikkert som en rigtig god veninde, men ikke mere end det, og du kan ikke bare fremtvinge følelser, som ikke er der.

 

Jeg skriver dette for at tydeliggøre, at der er ikke nogle 'bad guys' i den her sag og at du og din veninde nok har samme mål: at finde ud af det her uden, at det ødelægger jeres venskab. Derfor må I have en god og ærlig snak, hvor I får snakket tingene igennem og måske lavet en strategi. Det kan fx være, at din veninde har brug for en lille pause, hvor I ikke ser hinanden, så hun kan komme over sine følelser. Samtidig kan I under denne snak også aftale, hvordan I skal være overfor hinanden, når I er sammen med de andre piger.

 

Det her er måske svært lige nu, men husk på, at din veninde er stadig din veninde. Det hele behøver ikke at ændre sig, men det er vigtigt, at I får snakket med hinanden om det her. Ellers tror jeg, at I kan komme til at fjerne jer fra hinanden ubevidst i forsøget på at tage hensyn til hinanden.

 

Jeg håber, at du kan bruge mit svar :) Al held og lykke herfra.

VH.

Gustav

2020-01-27T07:24:14 1
Zhino

Hej med dig,

Jeg synes, at du skal være helt ærlig og fortælle hende, hvordan du har det. Du kan eksempelvis fortælle hende, at du ikke har de samme følelser, da du ikke er til piger, men at du selvfølgelig stadig holder rigtig meget af hende som veninde, og at hun betyder enormt meget for dig. Det kan selvfølgelig godt være, at det bliver hårdt for hende at høre, men jeg er sikker på, at hun vil sætte stor pris på, at du er ærlig med hende. Så længe det gøres på en måde, hvor hun ikke føler sig dømt, så tænker jeg, at hun nok skal tage det pænt. Det vigtigste er, at I begge føler jer komfortable, så måske kan I hænge ud et sted I plejer, så det føles rart og trygt for jer begge.


Håber det hjalp lidt.

De venligste hilsner

Zhino

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym