Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 4459 spørgsmål og givet 7039 svar de sidste 15 år
2020-03-01T12:30:39: 2020-03-04T14:39:04: 2

Brevkassespørgsmål

Hvor gammel for at gå med crop tops?

Indsendt af pige14 år


Jeg kunne godt tænke mig at gå med Crop tops men der er ikke nogle andre der gør det.

Hvor gammel syntes i man skal være?

pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2020-03-04T02:08:27 1
Regitze

 Hejsa,

Det er svært at svare på, hvor gammel man skal være for at bruge noget særligt tøj. Crop tops er, efter min mening, lidt afslørende da man viser sin mave, men det kan sagtens være pænt uden at være for bart. Det tøj vi vælger at gå med vil altid sende signaler til andre mennesker omkring os. Hvis du ser en pige som altid kun går i lyserødt, tænker du måske at hun virker meget feminin og piget, hvis du ser en dreng som altid går i sportstøj, tænker du måske at han er en sporty type. Jeg synes ikke, man skal vælge tøj ud fra hvad andre måtte tænke, men det er altid en god idé at være bevidst om, at man sender nogle signaler om sig selv og sine værdier gennem sin påklædning. At vise bar mave, kan virke sexet eller udfordrende, og det kan tolkes forskelligt af forskellige personer, så det er måske smart at være klar over. Du kan spørge dig selv: "hvilke signaler kommer jeg måske til at sende? Hvilke ønsker jeg at sende?". 

Nogle forældre eller lærere kan have et problem med det da det kan virke udfordrende, men hvis du gerne må bruge dem for dine forældre og på din skole, og du samtidig føler dig tilpas i dem, kan jeg ikke se noget problem med det. 

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du velkommen til at skrive ind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 
2020-03-04T02:38:28 1
Sofie

Hej med dig,

Tak for dit spørgsmål :-)

Jeg synes, det er lidt svært at svare på, da jeg ikke selv har gået med crop top før. Jeg ved, at der var nogle fra 1.G (altså første år på gymnasiet), som gik med crop top, da jeg selv gik i 3.G. Så hvis jeg skal lave en sammenligning med dem, er du lidt yngre end dem.

Personligt har jeg ikke lyst til at gå med crop top, fordi den ikke dækker de steder på min krop, som jeg gerne vil have dækket til, før jeg føler mig tilpas. Derfor går jeg helst med fx almindelige t-shirts, som dækker hele min overkrop. På det punkt er vi jo forskellige, og hvis du gerne vil gå med crop top, kan du evt. starte med at snakke med din mor. Det kan være, du sammen med hende kan finde ud af, hvornår det kan være noget for dig at gå med. Måske er det stadig lidt tidligt, men jeg synes, du skal snakke med din hende først :-)

Jeg håber, du finder ud af det.

De bedste hilsner, 

Sofie

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"tak for jeres store hjælp de andre gange jeg har indsendt et dilema til jer"

- Anonym