Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3739 spørgsmål og givet 6351 svar de sidste 13 år
2020-04-29T04:50:27: 2020-05-02T13:39:34: 2

Brevkassespørgsmål

Snap

Indsendt af pige12 år


Det var en dreng på snap der add mig og troet det var en fra min klasse og så sender den dreng, som jeg fandt ud ad var 16 år, en video hvor han leger med sin pik. Blokerer ham med det samme og VIL ikke sige det til mine forældre, men tænker noget over den video.
pige
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2020-04-29T06:59:18 2
Regitze

 Hejsa,

Det lyder som en meget ubehagelig oplevelse, det er ikke rart at blive udsat for den slags, når man ikke selv er med på det. Det er godt du har blokeret ham, så han ikke kan sende noget til dig igen, og fremover kan du måske være lidt kritisk over hvem du tilføjer, når nogle tilføjer dig. Det kan være du skal spørge personen, som du tror det er, om det er ham/hende, inden du accepterer. Der er desværre sådanne ubehagelige typer på de sociale medier, og det er en af de negative ting.

Hvis du fortsat tænker over episoden, og ikke kan slippe den igen, så synes jeg det er en god idé hvis du taler med en voksen om det. Måske en lærer eller pædagog på din skole, eller en anden voksen, som du har tillid til. Det kan virke meget akavet og pinligt at snakke om, men du har ikke gjort noget forkert! Og det kan hjælpe at snakke med en om det, så det kan komme ud af verden igen. 

Jeg håber du kunne bruge mit svar, og ellers er du altid velkommen til at skrive ind igen :-)

Mange hilsner fra Regitze 

2020-05-02T12:59:07 1
Rebecca

Det er helt forståeligt hvis du føler dig utilpas at få snaps af sådan noget. Hvis du ikke har lyst til at fortælle dine forældre om det, så kan det være en god idé at dele det med nogle andre som står dig nært, på den måde er det bedre at bearbejde det. Det kan måske være dine tætte veninder. Det kan være de har oplevet det samme og kan fortælle dig hvordan de kom videre. Eller du kan eksempelvis snakke med en lærer på din skole eller en anden voksen omkring dig, som du føler dig tryg ved. Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål og hvis ikke er du velkommen til at skrive igen. 

Vh. Rebecca 

Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

Flere spørgsmål om andre ting

"Jeg skriver til jer, fordi jeg endnu engang sidder i et problem/dilemma. Jeg har før skrevet til jer og fået fantastiske og, ikke mindst, brugbare råd. "

- Anonym