Indsend dine spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig

Skriv til brevkassen

100% anonymt · 100% gratis

Vi har modtaget 3975 spørgsmål og givet 6562 svar de sidste 13 år
2020-06-23T16:35:43: 1

Brevkassespørgsmål

Høje lyde og vrede

Indsendt af dreng13 år


Hej Ungzone

Jeg har et problem med høje lyde jeg kan ikke klare dem og begynder at blive sur hver gang der er en.

Jeg er generelt ikke god til lyde høje eller ej men høje lyde påvirker mig især 

Der er en person fra min klasse der laver høje lyde hver eneste frikvarter såsom at springe poser eller bare råbe højt 

Jeg har sagt til ham at han skal stoppe men han ignorerer mig bare 

Hver gang han laver disse høje lyde bliver jeg utrolig vred og får lyst til at slå ham

Jeg er ikke sikker på hvordan jeg skal få ham til at stoppe og vigtigst hvorsna jeg skal kontrollere min vrede og det hjælper jo ikke når man er teenager og får voldsomme humørsvingninger 

Tak for at tage tid til at læse det her

dreng
Andre ting

Andre ting

Se flere

Besvarelser

2020-06-26T01:19:55 2
Rebecca

Hej

Det lyder da godt nok også irriterende! 

Jeg tror det er helt almindeligt at blive vred når man ikke bryder sig om noget, men tydeligvis så vil han ikke stoppe og hvis han bliver ved med at forsætte med det - Har du så mulighed for evt at tale med din klasselære eller gå et andet sted hen altså væk fra ham? 

Ofte når vi bliver vrede gentagende gange er det jo fordi der er noget som irritere os, det er jo ikke fordi du bare er vred eller har humørvisninger - det kommer jo af noget og i det her tilfælde høje lyde. Hvilket jeg gerne vil rose dig for at sige højt. Det er allerede et stort skridt at du erkender at der er noget der gør dig vred, men samtidig er det også noget du gerne vil kontrollere. Så jeg tænker at det her en generel ting der påvirker dig og om du evt har undersøgt eller kan undersøge om at få noget hjælp til at kunne håndtere det? Jeg er sikker på du ikke er den eneste der har det sådan med høje lyde nemlig. Jeg håber du fik svar på dit spørgsmål og hvis ikke er du velkommen til at skrive igen. :-)

Vh. Rebecca


Vær opmærksom på: Disse svar skal kun ses, som ekstra råd, set fra en ungs synsvinkel. Svarene i denne brevkasse er skrevet af unge og kan IKKE sidestilles med professionel rådgivning. Hvis du tror du har en sygdom, eller hvis du har psykiske problemer, skal du gå til din læge og/eller snakke med en voksen du stoler på. Find yderligere hjælp disse steder.

Har du et godt råd?

"først tak for en rigtig god side, I har hjulpet mig igennem mange ting bl.a. at stoppe en spiseforstyrrelse, så tusind tak for det"

- Anonym